Tat Gıda, Mustafakemalpaşa MYO’da Özgeçmiş Hazırlama ve Mülakat Tekniklerini Anlattı

Tat Gıda A.Ş.’den İnsan Kaynakları İş Ortağı Özlem AYDOĞDU, kariyer yolculuğu, özgeçmiş hazırlama ve işe alım mülakatları konularında değerli bilgilerini gıda teknolojisi, işletme yönetimi ve muhasebe ve vergi uygulamaları programlarının öğrencileriyle paylaştı. Sunumuna kendisinin kariyer yolculuğunu ve eğitim hayatını kısaca anlatarak başlayan Özlem AYDOĞDU, Tat Gıda A.Ş.’de kariyer yolculuğundan ve olanaklarından bahsetti. Aydoğdu, işverenlerin işe alım yaparken nelere dikkat ettiğinden, iyi bir özgeçmişin nasıl hazırlanması gerektiğinden, kariyer yolculuğunda izlenmesi gereken yollardan bahsetti ve cv hazırlanırken yapılan tipik hatalar konusunda öğrencilere yol gösterici uyarılarda bulundu.

Öğrencilerin ve öğretim elemanlarının yoğun ilgisiyle takip edilen programın sonunda, deneyim ve tecrübelerini aktaran Özlem Aydoğdu’ya, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet ÖZ tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Haber Tarihi : [29-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [760]