TAT GIDA A.Ş. MÜHENDİSLERİNDEN MUSTAFAKEMALPAŞA MYO DERSLERİNE DESTEK
 TAT GIDA A.Ş. MÜHENDİSLERİNDEN MUSTAFAKEMALPAŞA MYO DERSLERİNE DESTEK


Tat Gıda A.Ş. Üretim Takım Lideri Ömer Burak TOY ve Üretim Mühendisi Songür ÖZMEN BUÜ Mustafakemalpaşa MYO’da fermente gıdalar teknolojisi ve kariyer planlama derslerine katılarak deneyim ve tecrübelerini aktardılar.
Fermente gıdalar teknolojisi dersine katılan Tat Gıda A.Ş. Takım Lideri Ömer Burak Toy fermente turşu üretimi ve konserve turşu prosesi deneyimlerini gıda teknolojisi programı öğrencileri ile paylaştı. Sektör gözüyle üretim sürecindeki deneyimlerini öğrencilere aktaran Ömer Burak TOY’a, Gıda Teknolojisi Program Başkanı Öğr. Gör. Dr. Neşe ÖZMEN tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. 
Tat Gıda A.Ş. Üretim Mühendislerinden Songür ÖZMEN Gıda Teknikerliğinden Gıda Mühendisliğine uzanan kariyer yolculuğu deneyimlerini Kariyer planlaması kapsamında Gıda Teknolojisi programı öğrencileri ile paylaştı. Özmen, Bu yolda dikkat edilmesi gereken noktalardan, öğrencilerin nasıl bir yol izlemesi gerektiğinden ve kariyer yolunda karşılarına çıkabilecek engellerden bahsetti. Deneyim ve tecrübelerini detaylarıyla öğrencilere aktaran Songür ÖZMEN’e, Gıda Teknolojisi Program Başkanı Öğr. Gör. Dr. Neşe ÖZMEN tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

 

 

 

 

                                  

 

                 

 

                 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [15-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [723]