ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE (30 MART 2020 TARİHİNDE DERSLERİNİZ BAŞLIYOR)

Değerli öğrencilerimiz, üniversitemiz ÖYÜK Kurulunun aldığı kararlar gereği 30 Mart 2020 tarihine kadar eğitiminizin kalan 9 haftasına dair ders dosyaları ( teorik bilgiler, ders materyalleri, kaynaklar, bağlantı linkleri) UKEY'e yüklenmiş ve  kullanımınıza sunulmuş olacaktır. ( UKEY bağlantı linki: https://ukey.uludag.edu.tr/Home?ReturnUrl=%2f ).

Ukeye öğrenci numaranız ve şifreniz ile giriş yaparak derslerinizi dilediğiniz zaman diliminde takip edebilirsiniz.

Sadece İkinci Öğretim öğrencilerimizin  uzaktan eğitim ile daha önce takip ettiği  Türkdili ile Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersleri yine aynı gün ve aynı saat dilimlerinde takip edilebilecektir.

Pandemi nedeniyle alınan tedbirler sona erdiğinde derslerinize ilişkin yoğunlaştırılmış uygulama takvimi ve sınav takvimi yeniden ilan edilecektir. Sağlıkla ve bilgiyle kalın.

Evde Kalın!

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular