TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Bilgilendirme Toplantısı (3. Sınıf Maliye Bölümü öğrencilerinin dikkatine)

TÜBİTAK 2209-A Öğrenci Projelerinde Öğrencilerimizin Başarısı; 74 Projemiz  Kabul Edildi - Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi

Maliye Bölümü öğrencileri için TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Bilgilendirme Toplantısı Yapılacaktır.

TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri için 2209 Projeleri hakkında bilgi vermek amacıyla 22 Aralık 2023 Cuma günü saat 14:30’da B Blok B2 no’lu sınıfta 3. Sınıf Maliye Bölümü öğrencileri için toplantı yapılacaktır. Toplantı sunumu daha önce bu proje kapsamında Akademik Danışman olarak başvuru yapmış olan bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Harun KILIÇASLAN tarafından gerçekleştirilecektir.

2023-2024 Bahar yarıyılında Araştırma Yöntemleri dersini alacak olan 3. Sınıf Maliye Bölümü öğrencilerinin toplantıya katılması gerekmektedir.

Maliye Bölüm Başkanlığı

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular