Turcademy (Türkçe e-Kitap)

Turcademy Türkiye Akademik Yayınlar Platformu ile; ülkemizde akademik yayıncılık alanında öncü olan Adalet Yayınevi, Anı Yayıncılık, Gazi Kitabevi, Palme Yayıncılık, Pegem Akademi, Seçkin Yayıncılık, Ekin Yayınevi, Ege Yayınları, Müzik Eğitimi, Der Yayınevi, Literatür Yayınevi, Nobel Tıp, Phoenix Yayınevi, Siyasal Yayınevi, Yeni İnsan Yayınevi yayınları'na  ait 5000'i aşkın Türkçe akademik kaynak elektronik ortamda kullanıcılarımıza sunulmaktadır. Doğa Bilimleri, Hukuk, Mühendislik Bilimleri, Sağlık Bilimleri, Sosyal ve Beşeri Bilimler alanlarını kapsayan nitelikli dermesi ile Turcademy platformu; kullanıcılarına; öncü ve güvenilir yayınevlerinin sağlamış olduğu Türkçe akademik içeriği, kullanıcı dostu bir ara yüz ile sunmaktadır.

Kampüs dışından erişim için yapılması gerekenler aşağıda belirtilmiştir.

1.  Kampüs Dışı Erişim linkine tıkladıktan sonra Sisteme Giriş sekmesine tıklayın!

2.  Açılan pencerede "Kullanıcı Kodu" kısmına öğrenci iseniz öğrenci numaranızıpersonel iseniz e-posta kullanıcı adınızı yazın.

Şifre kısmına ise öğrenci iseniz otomasyon şifrenizi, personel iseniz e-posta şifrenizi girin ve ardından Giriş butonuna tıklayın.

3. Giriş yaptıktan sonra ekranda sağ üstte Adınız ve Soyadınız görünecektir.

Ekranda sağ üstte adınızı ve soyadınızı görüyorsanız bağlantı yapmışsınız demektir.

4.  Portala giriş yaptıktan sonra Tüm Kaynaklar sekmesinden alfabetik olarak aşağı doğru gelerek Turcademy erişim linkine tıklayınız.

5.  E-kitapları tam metin olarak görüntüleyebilmek için ilk açılan sayfada sağ üstte bulunan Kayıt Olun sekmesinden kurumsal mail adresinizle (öğrenci iseniz @ogr.uludag.edu.tr uzantılı mail adresi) bir kereliğine mahsus olmak üzere üyelik oluşturmanız gerekmektedir. 

 

Kampüs İçi Erişim    Kampüs Dışı Erişim  Kampüs Dışı Erişim Detaylı Bilgi ve Kılavuz  Kullanım Kılavuzu

Turcademy (Türkçe e-Kitap) Nasıl Kullanılır? (Video)

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön

İçerik Ekleme Tarihi : [07-Eki-2019]

İçerik Görüntüleme : [82.278]