Vidobu

Hakkında:

Vidobu, Türkçe dilinde kişisel gelişim, mesleki gelişim, bilişim teknolojileri, fotoğrafçılık, grafik tasarım, web tasarım, programlama, 3D modelleme ve animasyon, video montaj ve düzenleme alanlarındaki eğitimleri, alanında uzman eğitmenler ile sağlayan online video eğitim platformudur.

 

1. YOL Kampüs İçi Erişim  (Kampüs içi IP tanımlı bilgisayar ya da EDUROAM üzerinden girildiğinde üyelik gerektirmez)   

2. YOL Kampüs Dışı Erişim  (E-Kütüphane portalına otomasyon bilgileri ile girildiğinde üyelik gerektirmez)

3. YOL Mail Aktivasyonu ile Dilediğiniz Yerden Erişim (Dilediğiniz internet ağından kurumsal e-posta adresinizle üyelik aktivasyonu yaparak her yerden erişebilirsiniz.)

 

Mail Aktivasyonu ile Dilediğiniz Yerden Erişim

1.) Herhangi bir internet ağından http://www.vidobu.com/edu/uludag adresine girin ve sayfanın aşağısında yer alan "Bursa Uludağ Üniversitesi Üyelik Aktivasyon Formu" bölümünü eksiksiz bir şekilde doldurun. Mail adresi kısmına Öğrenci numaranız ile başlayıp @ogr.uludag.edu.tr uzantısı ile devam eden mail adresinizi girmeniz gerekmektedir.

2.) Kayıt ol butonuna tıklayın.

3.) Karşınıza şu şekilde bir mesaj çıkacaktır "Üyelik başvurunuzu e-mailinize gönderilen linke tıklayarak tamamlayabilirsiniz."

4.) Mail kutunuzdan (öğrencino@ogr.uludag.edu.tr) ilgili maili bularak gönderilen onay linkine tıklayın.

 

4. adımı yaptığınızda hesabınız artık Bursa Uludağ Üniversitesi ile ilişkilendirilmiş olacak. Giriş ekranından kullanıcı adınız (öğrenci mail adresiniz) ve oluşturduğunuz şifreniz ile giriş yaparak sorunsuz bir şekilde dilediğiniz yerden videolara erişim sağlayabileceksiniz.

 

 

Vidobu tanıtım videosu

 

Detaylı Bilgi ve Yardım İçin Bize Ulaşın!

Bursa Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Merkez Kütüphanesi

Elektronik Kaynaklar Birimi

0 224 294 04 85 - 86

ekaynaklar@uludag.edu.tr

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön

İçerik Ekleme Tarihi : [07-Eki-2019]

İçerik Görüntüleme : [26.718]