De Jure (Hukuk) Veritabanı Deneme Erişimi

De Jure (Hukuk) Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır.

Deneme Erişim Bitiş Tarihi: 01 Aralık 2023

Kampüs İçi Erişim   Kampüs Dışı Erişim  Kampüs Dışı Erişim Detaylı Bilgi ve Kılavuz

Hakkında:

De Jure, hukukçular için yapay zeka teknolojisine sahip arama motorudur.

De Jure, hukuk teknolojileri alanında yapay zeka çözümleri geliştiren bir ekipten oluşmaktadır.

De Jure tarafından geliştirilen De Arama - www.dejure.ai, yapay zeka teknolojisine sahip bir arama motorudur. Sitenin uzantısında “.com” yerine “.ai” kullanılmasının sebebi budur. “.ai” İngilizce’de “artificial intelligence” olan yapay zekanın kısaltmasıdır.

Veritabanına erişim için bir seferliğine mahsus olmak üzere kurumsal e-posta adresi ile (öğrenciler için @ogr.uludag.edu.tr) kayıt olunması gerekmektedir.

Kayıt İçin İzlenecek Adımlar;

1. Kampüs İçi Erişim ya da kampüs dışındaysanız Kampüs Dışı Erişim linkini tıklayınız!

2. Açılan ekranda kurumsal e-posta adresiniz (öğrenciler için @ogr.uludag.edu.tr) ile kayıt olunuz!

Not: Kampüs dışındaysanız öncelikle sisteme giriş sekmesinden otomasyon bilgilerinizle giriş yapınız ve D harfinden De Jure (Hukuk) erişim linkine tıklayınız.

3. Kayıt esnasında kullandığınız e-posta adresinize doğrulama maili gelecektir. Maili onayladıktan sonra sisteminiz aktif olacak ve sonraki girişlerde herhangi bir internet ağından giriş yapabileceksiniz.

Anasayfaya Dön Güncel Haberler

Haber Tarihi : [28-Eyl-2023]