Ücretsiz Online Dil Öğrenme Aracı (Rosetta Stone) Kullanım Kılavuzları Yayınlandı!

Hakkında:

Dünya üzerindeki her türlü eğitim kademesinden, ulusal/uluslararası kar amacı gütmeyen organizasyonların da kullanmakta olduğu, dünyanın bir numaralı online dil eğitimi ve öğretimi setidir.

1000’nin üzerindeki değerlendirmeye göre, 5 yıldız üzerinden 4.7 puan alarak bu alanda en yüksek puana sahip dil öğrenme aracıdır.

Diller: Afganca, Almanca, Arapça, Çince, Dari Farsçası, Endonezya Dili, Farsça, Filipin Dili, Flemenkçe, Fransızca, Hintçe, İbranice, İngilizce (American), İngilizce (British), İrlanda Dili, İspanyolca (Latin Amerika), İspanyolca (İspanya), İsveççe, İtalyanca, Japonca, Korece, Latince, Lehçe, Portekizce (Brezilya), Rusça, Savahilice, Urduca, Türkçe, Vietnam Dili, Yunanca.

Not: Masaüstü ya da dizüstü bilgisayarlarınızdan erişim linkine tıklandığında (ya da kampüs dışından bağlanıyorsanız Kampüs Dışı Erişim üzerinden) karşınıza çıkan ekranda username kısmına personel iseniz @uludag.edu.tr, öğrenci iseniz @ogr.uludag.edu.tr uzantılı mail adresinizi ve şifre kısmına istediğiniz şifreyi girerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

Kampüs İçi Erişim     Kampüs Dışı Erişim 

Mobil Cihaz Erişim Kılavuzu

Bilgisayar'dan Erişim ve Kullanım Kılavuzu

Mobil Cihaz Erişim Kılavuzu (Video)    

Bilgisayar'dan Erişim ve Kullanım Kılavuzu (Video) 

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler

Haber Tarihi : [03-May-2023]

Haber Görüntüleme : [806]