Films on Demand: Veterinary Collection (Veterinerlik) Veritabanı Deneme Erişimi

Films on Demand: Veterinary Collection (Veterinerlik) Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır.

Deneme Erişim Bitiş Tarihi: 07 Nisan 2023

Kampüs İçi Erişim   Kampüs Dışı Erişim  Kampüs Dışı Erişim Detaylı Bilgi ve Kılavuz

Hakkında:

Veterinerlik alanında çalışan kişiler sıklıkla sorunları teşhis etmek ve kararlar almak için gördüklerini analiz ederler.

İdrar tahlili slaytlarını okumak veya köpek hastalari tedavi sırasında sakin tutabilmek gibi gorevleri rutin olarak yaparlar. Bu akışlı video koleksiyonu veterinerlik öğrencilerine çok ihtiyaç duyulan görsel bir bileşen getiriyor. Başlıkları, öğrencilerin temel veterinerlik prosedürlerini öğrenirken hayvan anatomisi, fizyolojisi ve davranışı konusunda güçlü bir temel kazanmalarına yardımcı olacak ve onlarI hastane ya da iŞyerine hazIrlayacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Haberler

Haber Tarihi : [09-Mar-2023]