Makalenizi Ücretsiz Yayınlatmak İster Misiniz?

Cambridge University Press ile Açık Erişim Yayın Yapma: Oku ve Yayımla Anlaşmaları

konu başlıklı seminere davetlisiniz!

Bursa Uludağ Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı olarak Cambridge Journals Online veri tabanına abonelik gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

“Oku ve Yayımla” modeli ile gerçekleştirilen bu abonelik sayesinde yazarlarımız herhangi bir “Makale İşleme Ücreti (Article Processing Charge: APC)" ödemeksizin makalelerini açık erişim olarak yayımlatma hakkını edinmiştir.

Açık erişim makale yayımlamanın doğal sonucu olarak, yazarlarımızın okunma ve atıf sayılarında artışlar olacaktır.

“Oku ve Yayımla” modelinin yazarlar için avantajları, yayınevinin sunduğu araçlar, makale kabul ve iş akış prosedürü, dikkat edilmesi gereken hususlar gibi konulara değinilecektir.

Hem “Oku ve Yayımla” süreci hem de Cambridge University Press veri tabanının kullanımına dair bilgi edinmek için seminere davetlisiniz.

Tarih: 24 Ocak 2023, Salı

Saat: 14:00

Yer: Prof. Dr. Fuat Sezgin Merkez Kütüphanesi Konferans Salonu

Eğitimci: Uğurcan Özkan (EBSCO Türkiye)