Rosetta Stone (Online Dil Öğrenme Aracı) Eğitim ve Tanıtım Semineri (05 Ocak 2023 Perşembe)

Rosetta Stone ile Ücretsiz Dil Öğrenin!

Kütüphanemiz sizler için Rosetta Stone dil eğitim aracına abonelik gerçekleştirmiş, tüm Bursa Uludağ Üniversitesi mensuplarının ücretsiz kullanımına sunmuştur.

Bu seminerde Rosetta Stone’a dair detaylı bilgiler sunulacağı gibi bilgisayardan ve mobil cihazlardan kullanım özelliklerine dair de bilgiler sunulacaktır.

Dünyanın en çok tercih edilen online dil eğitim aracı Rosetta Stone Library Solution, başarısı kanıtlı Dynamic Immersion yöntemi ile toplam 40.000’den fazla kuruma 20 yılı aşkın süredir hizmet vermektedir. Ödül kazanmış etkileşimli yaklaşımı sayesinde dünyadaki milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilmektedir ve artık her yerden ve her zaman erişim imkanı sunmaktadır. Ayrıca, mobil uygulama ile de kullanılabilmektedir. Konuşma, yazma, okuma ve anlama yeteneklerini doğal bir şekilde öğreten Rosetta Stone ile ezber ve çeviri zorunluluğu ortadan kalkmaktadır.

Rosetta Stone ile İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Rusça ve Türkçe de dahil olmak üzere 30 dil öğrenebilirsiniz.

Tarih: 5 Ocak 2023, Perşembe

Saat: 14:00 – 15:00

Yer: Prof. Dr. Fuat Sezgin Merkez Kütüphanesi Konferans Salonu

* Yüz yüze yapılacak seminer sonrası katılım sertifikası verilecektir. Seminere katılım için kayıt yaptırmanız gerekmiyor.

 

Hakkında:

Dünya üzerindeki her türlü eğitim kademesinden, ulusal/uluslararası kar amacı gütmeyen organizasyonların da kullanmakta olduğu, dünyanın bir numaralı online dil eğitimi ve öğretimi setidir.

1000’nin üzerindeki değerlendirmeye göre, 5 yıldız üzerinden 4.7 puan alarak bu alanda en yüksek puana sahip dil öğrenme aracıdır.

Diller: Afganca, Almanca, Arapça, Çince, Dari Farsçası, Endonezya Dili, Farsça, Filipin Dili, Flemenkçe, Fransızca, Hintçe, İbranice, İngilizce (American), İngilizce (British), İrlanda Dili, İspanyolca (Latin Amerika), İspanyolca (İspanya), İsveççe, İtalyanca, Japonca, Korece, Latince, Lehçe, Portekizce (Brezilya), Rusça, Savahilice, Urduca, Türkçe, Vietnam Dili, Yunanca.

Erişim ve Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız!

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler

Haber Tarihi : [29-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [5.658]