AMBOSS Tıp Fakültesi Öğrencilerine Yönelik Sınavlara Hazırlık ve Eğitim Platformu Deneme Erişimine Açılmıştır.

Deneme Erişim Bitiş Tarihi: 30 Kasım 2022

Hakkında:

2012'de hekimler tarafından, hekimler için geliştirilen AMBOSS, onların mümkün olan en iyi bakımı sağlamalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır. AMBOSS, 20.000'den fazla tıbbi konuyu içeren interaktif bir kütüphane ve 6.000'den fazla klinik vakaya dayalı soru içeren birbiriyle bağlantılı bir Soru Bankası başta olmak üzere çeşitli bileşenlere sahip dijital bir kaynaktır. Öğrenciler, eğitimciler ve hekimler, eğitimlerinin birçok aşamasından geçerken öğrenme hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için AMBOSS'taki araçları kullanırlar. AMBOSS sadece bağımsız çalışma için yararlı olmakla kalmamakta, aynı zamanda tıp fakültesi müfredatlarına başarıyla entegre edilmiş, yöneticilere ve eğitimcilere öğrencileri eğitme çalışmalarında destek olmaktadır.

AMBOSS'a erişim için kayıt olmak gerekmektedir.

1.  https://go.amboss.com/campus-access/trial/buutf adresine tıkladıktan sonra açılan sayfada "GET STARTED" 'a tıklayınız.

  (Öncesinde açılmış bir hesabınız varsa GET STARTED tıkladıktan sonra açılan ekranda Password kutucuğunun altındaki Forgot your password? linkine tıklayınız!)

2. Açılan ekranda en altta bulunan "Create an account" linkine tıklayınız.

3. Açılan ekrana öğrenci iseniz @ogr.uludag.edu.tr personel iseniz @uludag.edu.tr uzantılı e-posta adresinizi ve en az 8 karakterli  şifrenizi giriniz ve Sign-up'a tıklayınız.

4. E-posta adresinize gelen onay e-postasındaki "Confirm your mail adress" bağlantısına tıklayınız. (Spam ya da önemsiz e-posta kutunuzu da kontrol ediniz)

5. Açılan sayfada ilgili alanları doldurunuz.

6. Giriş yaptıktan sonra sol menüde “Account” bağlantısına tıklayın, altında açılan sayfada da "Activate Institutional License" seçeneğine tıklayın.

7. Açılır menüden Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi seçeneğini seçin ve ardından “Activate License” düğmesine tıklayın. Hemen altında bulunan alana @ogr.uludag.edu.tr; veya personel iseniz @uludag.edu.tr adresinizi yazın ve tekrar “Activate License” düğmesine tıklayın.

8. Son olarak e-posta adresinize gelecek aktivasyon bağlantısına tıklayın. Deneme erişiminiz bu şekilde etkinleştirilmiş olacaktır.

 

Kampüs İçi Erişim      Kampüs Dışı Erişim

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler

Haber Tarihi : [07-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : [732]