KODSİS Veritabanı Deneme Erişimi

KODSİS Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır.

Deneme Erişim Bitiş Tarihi: 31 Mart 2023

Kampüs İçi Erişim   Kampüs Dışı Erişim  Kampüs Dışı Erişim Detaylı Bilgi ve Kılavuz 

Önemli Not: Veritabanına erişim için bir seferliğine mahsus olmak üzere kurumsal e-posta adresi ile (öğrenciler için @ogr.uludag.edu.tr) kayıt olunması gerekmektedir. Bir defa kayıt olunduktan sonra sonraki girişlerde e-kütüphane'ye gerek olmadan herhangi bir internet ağından giriş yapılabilecektir.

Kayıt İçin İzlenecek Adımlar;

1. Kampüs İçi Erişim ya da kampüs dışındaysanız Kampüs Dışı Erişim linkini tıklayınız! 

2. Açılan ekranda sağ üstte görünen Eğitimler sekmesine tıklayınız! Not: Kampüs dışındaysanız öncelikle sisteme giriş sekmesinden otomasyon bilgilerinizle giriş yapınız ve K harfinden KODSİS erişim linkine tıklayınız.

3. Açılan ekranda sağ üstte görünen HESABIM sekmesine tıklayınız ve yine açılan ekranda en altta bulunan Kayıt Ol sekmesine tıklayınız!

4. Açılan ekrandan kurumsal e-posta adresiniz (öğrenciler için @ogr.uludag.edu.tr) ile kayıt olunuz!

5. Kayıt esnasında kullandığınız e-posta adresinize doğrulama maili gelecektir. Maili onayladıktan sonra sisteminiz aktif olacak ve sonraki girişlerde herhangi bir internet ağından giriş yapabileceksiniz.

 

Hakkında:

KODSİS Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Yabancı Diller Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi- DİLMER ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi- DPUSEM tarafından geliştirilen ve sürekli güncellenen bir veritabanıdır.

İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça dil eğitimlerinin yanı sıra Mesleki Eğitimler, Kişisel Gelişim Eğitimleri ve Eğitmen Eğitimlerine yönelik olan veritabanı içerikleri görsel ve işitsel kaynakların yanı sıra çevrim içi, çevrim dışı deneme sınavlarını ve ders anlatımlarını da içermektedir.

Sınıf ortamında yapılan derslere kullanıcılar çevirim içi katılabileceği gibi çevrim dışı da ulaşabileceklerdir.

Deneme erişimi süresince e- Devlet üzerinden verilecek olan sertifikaları onaylama yetkiniz bulunmamaktadır.

KODSİS Kayıt ve Öğrenci Paneli Bilgilendirme Videosu için Tıklayınız

Sertifika Sorgulama Videosu için Tıklayınız

Örnek Dersler

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [30-Oca-2023]

Duyuru Görüntüleme : [1.737]