Lebib Yalkın MevBank Mevzuat ve İçtihat Veritabanı Deneme Erişimi

Lebib Yalkın MevBank Mevzuat ve İçtihat Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır.

Deneme Erişim Bitiş Tarihi: 31 Aralık 2022

Kampüs İçi Erişim      Kampüs Dışı Erişim     Kampüs Dışı Erişim Detaylı Bilgi ve Kılavuz

Hakkında:

Lebib Yalkın tarafından 63 yıllık tecrübe ve en son teknolojinin imkanlarıyla  geliştirilen MEVBANK Veritabanı; resmi gazete’de yayınlanan tüm kanunlar, kanun hükmünde kararnameler,  tüzükler, yönetmelikler, tebliğler, emsal teşkil edecek içtihat, makaleler ve hukuk literatürü ile ilişkilendirilmiş olarak sunulmaktadır.

Mevbank programı ile kanun, yönetmelik, tebliğ, yargıtay kararları, makale, mülga , uzman yorumları, kılavuz dökümanları, iş akış şemaları vb. birçok belgeye erişiminiz mümkün olacaktır. Kanun maddelerine ilişkili tüm belgelere tek bir kaynaktan erişim imkanı vermekle beraber, uzman görüşü gerektiren konularda mevzuat danışmanı notu ve makalelerle konulara açıklık getirmektedir. Mevzuatın hep en güncel halini görmekle beraber, değişmeden önceki halini ise yaptığımız renklendirmelerle görebilmektesiniz.

Ayrıca belge geçmişi fonksiyonunu kullanarak güncel versiyonu belgenin değişikliğe uğramadan önceki versiyonu ile karşılaştırabilirsiniz. Belgelerin üzerine kendi kişisel notlarınızı alabilirsiniz.

Mevbank Yönetim Sistemleri Setinin Konu Başlıkları Şöyledir; 1.  İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Mevzuatı 2.  Çevre Mevzuatı 3.  Gıda Mevzuatı 4.  Enerji Mevzuatı 5.  Sağlık Mevzuatı 6.  İmalat Sanayi Mevzuatı 7.  Bilişim Mevzuatı serilerinden oluşmaktadır. ISO 9001    Kalite Yönetim Sistemi ISO 45001    İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ISO 14001    Çevre Yönetim Sistemi ISO 22000    Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ISO 50001    Enerji Yönetim Sistemi ISO 27001    Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [19-Eki-2022]

Duyuru Görüntüleme : [598]