Periodicals Archive Online, PAIS Index, Political Science Database, Applied Social Sciences Index & Abstracts (ASSIA) Deneme Erişimleri

Deneme Erişim Bitiş Tarihi: 06 Aralık 2022

Hakkında:

Periodicals Archive Online

Periodicals Archive Online, sanat, beşeri bilimler ve sosyal bilimlerdeki akademik süreli yayınların arşiv sayılarını elektronik olarak erişilebilir kılan ve yüzlerce başlığın aranabilir tam metnine erişim sağlayan büyük bir arşivdir. Veritabanı iki yüzyıldan fazla içeriği, 37 temel konu alanını ve birden çok dili kapsar.

Kampüs İçi Erişim      Kampüs Dışı Erişim

 

PAIS Index

Bu kaynak, dergi makaleleri, kitaplar, hükümet belgeleri, istatistiksel dizinler, gri literatür, araştırma raporları, konferans makaleleri, web içeriği ve daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli uluslararası kaynakları kapsar. PAIS International, 1972'den günümüze kaynakları içerir ve PAIS Arşivi, 1915-1976'da yayınlanan basılı ciltlerin içeriğini içerir.

Kampüs İçi Erişim      Kampüs Dışı Erişim

 

Political Science Database

Political Science Database, kullanıcılara yüzlerce önde gelen siyaset bilimi, kamu politikası ve uluslararası ilişkiler dergisine erişim sağlar. Aynı zamanda çalışma kağıtları, konferans bildirileri, ülke raporları, politika belgeleri ve diğer kaynaklarla birlikte siyaset bilimi konularında binlerce yeni tam metin doktora tezini içerir.

Kampüs İçi Erişim      Kampüs Dışı Erişim

 

Applied Social Sciences Index & Abstracts (ASSIA)

Applied Social Sciences Index & Abstracts (ASSIA), sağlık, sosyal hizmetler, eğitim ve ilgili alanlarda uygulayıcılar, araştırmacılar ve öğrenciler de dahil olmak üzere bakım mesleklerinin bilgi ihtiyaçlarına hizmet etmek için tasarlanmıştır. Geniş bir sosyal bilimsel perspektiften sağlık ve sosyal bakımın yönlerini kapsayan en alakalı İngilizce akademik dergilerin en ilgili ana 500 dergiye odaklanmıştır.

Kampüs İçi Erişim      Kampüs Dışı Erişim

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [12-Eki-2022]

Duyuru Görüntüleme : [393]