De Gruyter Almanca Hukuk Veritabanları Deneme Erişimi

Deneme Erişim Bitiş Tarihi: 31 Mayıs 2021

Hakkında:

GROSSKOMMENTAR AktG ONLINE

Bu çevrimiçi kaynak, Alman Hisse Senedi Şirketleri Yasası (AktG) hakkında Almanca dilinde mevcut olan en eksiksiz ve kapsamlı yorumları erişime sunar. Güçlü itibarı hem aktif hukuk uygulamasından hem de akademik çevreden tanınmış yazarlar ve katkıda bulunanlar tarafından yazılmış, akademik olarak titiz ve uygulamaya yönelik yorumların bir kombinasyonuna dayanmaktadır. Çalışma böylece hukuk bilimcilerine ve uygulayıcılara şirketler hukuku ile ilgili neredeyse tüm sorulara cevaplar sağlar. Kapsamlılığı bakımından eşi benzeri olmayan, belirsiz görünen konulara bile ışık tutabilmektedir. Bu çalışma aynı zamanda Avrupa bağlamına da gereken önemi vermektedir. Çevrimiçi sürüm, okuyuculara şimdiye kadar yayınlanan mevcut baskının tüm ciltlerini sağlar ve atıfta bulunulan kararlara ve normlara bağlantılar içerir. Gelişmiş arama özellikleri (tam metin, anahtar sözcükler, başlıklar ve kararlar aracılığıyla) çalışmanın tamamına erişimi kolaylaştırır. Ayrıca, yılda birkaç kere yapılan güncellemeler ile, bu çalışma yorumların sürümler arasında bile en ileri düzeyde olmasını sağlar. Tüm bunların yanı sıra, DRM’siz şekilde kampüs veya kurum genelinde sınırsız sayıda eşzamanlı kullanıcıya da açık bir kaynaktır.

Kampüs İçi Erişim      Kampüs Dışı Erişim

JURA-KARTEI (JK) ONLINE

Mavi bilgi kartları, Journal JURA'nın ticari markasıdır ve hukuk eğitimi ve sınavlar sırasında önemli bir destek aracıdır. JURA'nın her sayısında editörler, medeni hukuk, kamu hukuku ve ceza hukuku alanlarındaki sınavlarla ilgili 16 kararı açıklar ve kapsamlı bir şekilde çalışır. İlgili kararların temel ifadeleri açıklanır ve genel bir bağlama entegre edilir. Her bir dosya kartı sistematik olarak yapılandırılmıştır ve vakanın olgularının başlığı, teması ve sunumunu, soruna giriş ve çözümün gelişimi takip eder. Daha önce CD-ROM'da sunulan JURA-KARTEI (JK) şimdi ilk kez çevrimiçi olarak mevcuttur. Bu veritabanı, 1979'dan beri JURA'da yayınlanan 6.000'den fazla kart içerir. Veritabanı aylık olarak güncellenmekte ve kullanıcılara en güncel içtihat hakkında her zaman güncel kalma fırsatı sunmaktadır. Tüm dizin kartları aynı anda aranabilir ve DRM kısıtlaması olmadan kampüs veya kurum genelinde sınırsız sayıda eşzamanlı kullanıcıya izin verir.

Kampüs İçi Erişim      Kampüs Dışı Erişim

LEIPZIGER KOMMENTAR StGB ONLINE

Bu güvenilir çalışma, Alman ceza hukukunun mevcut en kapsamlı içeriğini sağlar. Tarihsel kökenler ve reform tartışmalarından karşılaştırmalı analizlere ve ilgili hukuk alanlarının tartışılmasına kadar geniş bir materyal yelpazesinin kapsamlı içeriği, rakip çalışmalarda ele alınmayan belirsiz soruları yanıtlamaya yardımcı olur. Çalışma, literatürde bulunan mevcut hukuki yorumların ve perspektiflerin kapsamlı bir şekilde ele alınmasını sağlayarak, hukuki ihtilafların çözümüne yönelik yolları aydınlatmaktadır. Çevrimiçi sürüm, okuyuculara şu ana kadar mevcut baskıda yayınlanan tüm ciltleri sağlar ve atıfta bulunulan kararlara ve normlara bağlantılar içerir. Gelişmiş arama özellikleri (tam metin, anahtar sözcükler, başlıklar ve kararlar aracılığıyla) çalışmanın tamamına erişimi kolaylaştırır. Ayrıca, yılda birkaç kere yapılan güncellemeler ile, bu çalışma yorumların sürümler arasında bile en ileri düzeyde olmasını sağlar. Tüm bunların yanı sıra, DRM’siz şekilde kampüs veya kurum genelinde sınırsız sayıda eşzamanlı kullanıcıya da açık bir kaynaktır.

Kampüs İçi Erişim      Kampüs Dışı Erişim

LÖWE-ROSENBERG StPO ONLINE

Alman ceza usulü hakkında mevcut en kapsamlı yorum olan bu ufuk açıcı kaynak, okuyuculara yalnızca ortak sorularda değil, aynı zamanda daha belirsiz sorularda da yardımcı olur. Çalışma, Alman Ceza Muhakemeleri Usulü Kanunu'nu (StPO) ve ilgili kanunu (GVG, EGGVG, MRK, IPBPR) açıklamaktadır.

Bu kaynak, mevcut yasal yorumların ve tartışmaların tam kapsamını sağlar ve sorunlara yönelik çözümleri aydınlatır. Kaynak içerisinde hukuki uygulamaya yardımcı olmak için tasarlanan, gerçek dünya sorunlarına uygulanabilirliğe vurgu yapılır. Çevrimiçi sürüm, okuyuculara şimdiye kadar yayınlanan mevcut baskının tüm ciltlerini sağlar ve atıfta bulunulan kararlara ve normlara bağlantılar içerir. Gelişmiş arama özellikleri (tam metin, anahtar sözcükler, başlıklar ve kararlar aracılığıyla) çalışmanın tamamına erişimi kolaylaştırır. Ayrıca, yılda birkaç kere yapılan güncellemeler ile, bu çalışma yorumların sürümler arasında bile en ileri düzeyde olmasını sağlar. Tüm bunların yanı sıra, DRM’siz şekilde kampüs veya kurum genelinde sınırsız sayıda eşzamanlı kullanıcıya da açık bir kaynaktır.

Kampüs İçi Erişim      Kampüs Dışı Erişim

STAUB HGB ONLINE

Alman Ticaret Kanunu hakkında mevcut en eksiksiz ve kapsamlı yorum olan bu çevrimiçi kaynak, aynı zamanda birçok ilgili hukuk alanına da hitap etmektedir. Eser, Alman Ticaret Kanunu kitaplarına göre düzenlenmiş 15 ciltten oluşmaktadır. Ticaret hukukunun tüm alanlarının kapsamına ek olarak (deniz hukuku hariç), Staub Commentary, muhasebe kanunu, banka sözleşmesi kanunu, CMR sözleşmesi ve nakliye hukukunun ayrıntılı bir sunumunu içerir. Çevrimiçi sürüm, okuyuculara şimdiye kadar yayınlanan mevcut baskının tüm ciltlerini sağlar ve atıfta bulunulan kararlara ve normlara bağlantılar içerir. Gelişmiş arama özellikleri (tam metin, anahtar sözcükler, başlıklar ve kararlar aracılığıyla) çalışmanın tamamına erişimi kolaylaştırır. Ayrıca, yılda birkaç kere yapılan güncellemeler ile, bu çalışma yorumların sürümler arasında bile en ileri düzeyde olmasını sağlar. Tüm bunların yanı sıra, DRM’siz şekilde kampüs veya kurum genelinde sınırsız sayıda eşzamanlı kullanıcıya da açık bir kaynaktır.

Kampüs İçi Erişim      Kampüs Dışı Erişim

 

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [16-Nis-2021]

Duyuru Görüntüleme : [1.205]