American Institute of Aeronautics and Astronautics (AIAA) Veritabanı Deneme Erişimi

Deneme Erişim Bitiş Tarihi: 31 Mayıs 2021

Kampüs İçi Erişim        Kampüs Dışı Erişim

 

Hakkında:

American Institute of Aeronautics and Astronautics (AIAA) veritabanının dergileri deneme erişimine açılmıştır.

Günümüzde 31,000’den fazla üyesi bulunan AIAA; havacılık, uzay ve savunma mühendisliği ile biliminin gelişmesine adanmış, dünyanın en geniş kapsamlı profesyonel derneklerinden biridir. 8 dergisi, 300'ü aşkın elektronik kitabı, 1963 yılına kadar uzanan bir arşive sahip olan konferans tutanakları ve standartlarıyla kullanıcılara kapsamlı bir bilgi kaynağı sunar.

Dergi Listesi;

AIAA Journal AIAA’in 1963 yılında yayınlanmaya başlayan temel dergisidir. Geniş bir disiplin yelpazesinde teorik gelişmeler ve deneysel sonuçlar için öncülük etmektedir.

Journal of Aerospace Information Systems (Önceki adı Journal of Aerospace Computing, Information, and Communication) Havacılık ve uzay bilgi teknolojileri ve iletişiminde uygulamalı bilime adanmış bir dergidir.

Journal of Air Transportation Hava taşımacılığı ve ilgili tüm konular ve bazı diğer genel alanların hava taşımacılığı ile ilgili kısımları hakkında teori, uygulama, teknoloji, ekonomi ve politikalara adanmış yeni bir dergidir.

Journal of Aircraft Uçaklar, uçakların çalışması ve uçak teknolojisinin başka alanlara uygulanması konularına açılan bir penceredir.

Journal of Guidance, Control, and Dynamics Mürettebatlı ve mürettebatsız, yeni nesil, yüksek performanslı hava ve uzay araçlarını işleten araştırma ve mühendislik uygulamalarını takip eden bir dergidir.

Journal of Propulsion and Power Hava basınçlı, elektrikli, güç üretme ve dönüştürme ile karasal enerji sistemleri konularında kilit sonuçları içermektedir.

Journal of Spacecraft and Rockets Uzay aracı ve füze sistemleri, alt sistemler, uygulamalar, çevresel etkileşimler ve uzay bilimleri konularında en yeni çalışmaları içermektedir.

Journal of Thermophysics and Heat Transfer Isı enerji transferi ve depolanması konularında son gelişmeleri içermektedir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [30-Mar-2021]

Duyuru Görüntüleme : [1.165]