Davet Metni

Değerli Katılımcılar, 

Ülkemizdeki meslek yüksekokullarında eğitim gören, geleceğe yön veren öğrencilerimizin, gıda, tarım ve hayvancılık alanlarında multidisipliner bir bakış açısıyla güncel bilgi alışverişlerinde bulunması ve sosyal aktiviteler ile bir araya getirilmesi amacıyla 7. KARACABEY MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ KONGRESİ Bursa Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde 16 Mayıs 2023 tarihinde çevrimiçi olarak düzenlenecektir. 

Bu yıl yedincisini düzenleyeceğimiz kongremizin ana teması “Birlikte geleceği üretiyoruz” olarak belirlenmiştir. Kongremiz, ülkemiz ekonomisinde önemli bir yere sahip olan gıda, tarım ve hayvancılığın günümüzdeki ve gelecekteki durumu, bu alanlarda uygulanan yenilikçi yöntemler, dijitalleşme ve endüstri 4.0 konularında güncel bilgilerin sergilenebilmesi ve yeni araştırma sonuçlarının paylaşılması için sözlü ve poster sunumlarına olanak sağlayacaktır. 

Kongremize katılım ücretsizdir. Detaylı bilgi ve başvuru tarihleri için www.uludag.edu.tr/kmyokongre adresini ziyaret edebilirsiniz. Bu önemli etkinlikte sizleri aramızda görmekten onur duyacağız. 

Saygılarımızla, 

Kongre Düzenleme Kurulu 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [18-Şub-2022 07:18]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [08-Mar-2023 09:36]

İçerik Görüntüleme : [1.209]