POSTER BİLDİRİ HAZIRLAMA REHBERİ

POSTER BİLDİRİ HAZIRLAMA REHBERİ

* Poster boyutu, 50 x 70 cm büyüklüğünde dizayn edilmelidir. 

* Bildiride öncelikle başlık adı, yazar(lar)ın adı soyadı, bağlı olduğu üniversite veya kurum adı, e-posta adresi yazılmalı ve posterin en üstünde görünmelidir. 

* Bildirilerde özet, giriş, materyal ve yöntem, bulgular ve tartışma, sonuç ile kaynaklar bölümleri yer almalıdır. Özetler en fazla 300 kelime olmalıdır. En az 3, en fazla 5 anahtar kelime belirtilmelidir.  

* Posterin en üstünde ortalanmış bir şekilde kongrenin adı veya logosu, sağ üst köşeye poster sunanın Üniversite/Fakülte adı veya logosu ile sol üst köşeye de SÜTAŞ logosu konulmalıdır. 

* Poster düzeni açık ve anlaşılır olmalı ve yazılar/başlıklar okunabilir büyüklükte verilmelidir. Posterde uygun şekiller, tablolar, grafikler ve fotoğraflar kısa bir açıklama ile kullanılmalıdır. 

* Bölüm başlıkları, koyu ve büyük harflerle yazılmalıdır. Kaynakların yazımında APA 7 kurallarına uyulmalıdır. 

 

Poster Bildiri hazırlamak için örnek dosyayı linkten indirebilirsiniz.

Bildiri hazırlarken yararlanılacak Kaynak/Referans gösterme kurallarını link üzerinden indirebilirsiniz. 

Poster hazırlandıktan sonra en geç 2 Mayıs 2023 tarihine kadar kongre mail adresine (kmyokongre@uludag.edu.tr) iletilmelidir.  

Yüksekokulumuzun Ara Sınav Takviminin 5 Mayıs 2023 tarihinde sonlanması sebebiyle kongrede sunumu gerçekleştirilecek olan bildirilerin gönderimi 8 Mayıs 2023 (Pazartesi) tarihine ertelenmiştir.

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [03-Şub-2022 21:45]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [02-May-2023 09:59]

İçerik Görüntüleme : [959]