Prof.Dr.Necati BESIRLI

Prof.Dr.Necati BESIRLI

AKADEMIK GEÇMIS

Lisans: Istanbul Yüksek Ögretmen Okulu, Istanbul Üniversitesi Kimya Fakültesi, 1968-1972

Yüksek Lisans: Karadeniz Teknik Üniversitesi, 1972-1975

Doktora: Karadeniz Teknik Üniversitesi, 1975-1980

YÖNETIM GÖREVLERI

Akademik Görevleri

Yrd. Doç. Dr. ; 1983-1991, Kimya/Fizikokimya, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Trabzon

Doç. Dr. ; 1991-1995, Kimya/Fizikokimya, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Trabzon

Doç. Dr. ; 1995-1998, Kimya/Fizikokimya, Uludag Üniversitesi, Bursa

Prof. Dr. ; 1998- , Kimya/Fizikokimya, Uludag Üniversitesi, Bursa

Idari Görevleri

1. Bölüm Baskanligi
  2. Dekan Yardimciligi
  3. Fakülte Yönetim Kurulu Üyeligi
  4. Anabilim Dali Baskanligi
  5. Fakülte Kurulu Üyeligi
  6. Bölüm Baskan Yardimciligi
  7. Beslenme Hizmetleri Yönetim Kurulugu Üyeligi
  8. Beslenme Hizmetleri Yönetim Kurulugu Baskanligi
  9. Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlügü Isveren Temsilcisi Olarak Disiplin Kurulu Baskanligi
  10. Uludag Üniversitesi Bilgi Islem ve Arastirma Merkezi Merkez Kurulu Üyeligi
  11. Uludag Üniversitesi Bölge Kaynaklarinin Arastirilmasi ve Degerlendirilmesi Uygulama ve Arastirma Merkezi Genel Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyeligi
  12. Yönetmelik, Genelge ve Bu gibi Islerde Komisyon Üyeligi
  13. Meslegi ile Ilgili Konularda Bilirkisilik

ÖDÜLLER

2012 Yili Fen Bilimleri Alaninda Grup Basari Ödülü

ARASTIRMA ALANLARI

Polimer Sentezi,

Iyon Degistiriciler,

Enzim Immobilizasyonu,

Adsorpsiyon

YAYINLAR

Toplam 11 Adet Yayin.

KONGRELER

Toplam 49 Adet kongre.

PROJELER

1-Necati Besirli, Gazi Irez, Sibel Akgün, Elif Öztürk, Ali Kara, Bilgen Osman. BiyobozunurPolimerlerin Sentezi ve Karakterizasyonu U.Ü.BAPK 2003/102, 2003, 3 yil.

2-Necati Besirli, Sezai Türkel, Ali Kara, Bilgen Osman. a-Amilaz, Invertaz ve b-galaktozidaz Enzimlerinin Immobilizasyonu, Kimyasal Modifikasyonlar ile Stabilizasyonu ve Immobilizasyonun Polimere Etkisinin Incelenmesi” U.Ü.BAPK 2003/10, 2003, 2 yil.

3-Necati Besirli, Ali Kara, Bilgen Osman, Senay Kök. Endüstriyel öneme sahip enzimlerin poli(EGDMA-VTAZ) mikroküreleri üzerine immobilizasyonu U.Ü.BAPK 2008/55, 3 yil.

4-Necati Besirli, Ali Kara, Bilgen Osman, Seval Kutlu Akal Solmaz Poli(Etilendimetakrilat-VinilTriazol) [Poli(EDMA-VTAZ)] Mikroküreleri ile Atik Sulardan Agir Metal Iyonlarinin Uzaklastirilmasi ve Dolgulu Kolon Sisteminin Gelistirilmesi TÜBITAK (106Y124), 2006, 2 yil

5-Necati Besirli, Bilgen Osman, Emel Demirbel,Asli Göçenoglu. Kalp Krizi Teshisine Yönelik Moleküler Baskilanmis Yüzey Plazmon Rezonans Miyoglobin Sensörün Hazirlanmasi. TÜBITAK (110T785)

Bilgi

Okunma Sayısı: 5714
Eklenme Tarihi: 7.10.2019 23:29:50
Güncelleme Tarihi: -

Paylaş