Haber

23.04.2025 15:07:32

YÜKSEKOKULUMUZUN İLK TÜBİTAK 2209-A BAŞARISI

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında, Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı Öğretim Görevlisi Dr. Berrak DELİKANLI KIYAK’ın akademik danışmanlığında hazırlanan öğrenci projesi destek almaya hak kazanmıştır.
“Yöresel Papa Tatlısının Glutensiz Olarak Geliştirilmesi” başlıklı projeyi, yürütücülüğünü üstlenen öğrencimiz Zehra Ünal ve proje ekibindeki öğrencilerimiz Buse Çam, Haluk Çavuş, Merve Tezer ortak bir çalışma disipliniyle hayata geçireceklerdir.
Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen toplantıda bu başarıya katkı sunan öğretim elemanımız ve öğrencileri adına Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı Öğretim Görevlisi Dr. Berrak DELİKANLI KIYAK’a teşekkür belgesi takdim edilmiştir.

Kültürel mirasımız olan papa tatlısının bilimsel bakış açısıyla glutensiz beslenmeye uygun olarak yeniden yorumlandığı bu projede yer alan tüm öğrencilerimizi ve danışman hocamız Öğr. Gör. Dr. Berrrak DELİKANLI KIYAK’ı tebrik eder, bilim yolculuklarında başarılarının devamını dileriz.


Bilgi

Okunma Sayısı: 21
Eklenme Tarihi: 23.04.2025 15:07:32
Güncelleme Tarihi: 24.04.2025 00:46:52

Paylaş