MEZUNİYET İŞLEMLERİ

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonu(SON DİLEKÇE 25 HAZİRANA 2021), Bütünleme (SON DİLEKÇE 15 TEMMUZ 2021) 31 Madde Ek Sınav (SON DİLEKÇE 20 TEMMUZ 2021) ve Azami Süre Ek Sınav sonuçlarına göre,  mezun olabilecek öğrenciler aşağıdaki dilekçeyi doldurup imzalı ve pdf olarak iznogis@uludag.edu.tr adresine Öğrenci  mail  (28.....@ogr.uludag.edu.tr) adreslerinden mail atmaları ve aynı gün öğrenci kimlik kartı ile mezuniyet dilekçesinin aslını kargo ile okulumuz adresine (İznik Meslek Yüksekokulu) göndermeleri gerekmektedir.

Şahsi e posta adreslerinden gönderilen başvurular kabul edilmeyecektir.
           Bu İşlemi yapmayan öğrencilerin mezuniyet işlemleri yapılmayacaktır.

Mezuniyet Başvurusu yapabilmek için ;

1. Giriş yılı 2013 ve öncesi olan öğrenciler   Müfredattaki  zorunlu ve seçmeli dersleri alması, stajını başarı ile tamamlaması ve Genel Akademik Not ortalamasının  2:00 ve üzeri olması şartı aranmaktadır.
  2. Giriş yılı 2014 ve sonrası öğrenciler Müfredattaki  zorunlu ve seçmeli dersleri alması, stajını başarı ile tamamlaması ve Genel Akademik Not ortalamasının  2:00 ve üzeri olması ve 120 AKTS şartı aranmaktadır.

MEZUNİYET BAŞVURU FORMU

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular