Tüm Haberler
Göreve Yeni Başlayan Üniversite Personellerimize İşe Başlama Eğitimleri Verilmeye Devam Etmektedir.

[Haber Tarihi : 20-May-2024]

Veteriner Fakültesi Ziyareti

[Haber Tarihi : 26-Şub-2024]

Göreve Yeni Başlayan Üniversite Personellerimize İşe Başlama Eğitimleri Verilmeye Devam  Etmektedir.

[Haber Tarihi : 09-Şub-2024]

Uluslararası Konferans ve Sergi İnşaat Güvenliği ve Sağlığı Odağımız İnsan - Hedef Sıfır’a Katılın

[Haber Tarihi : 16-Oca-2024]

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü'nün Dijital İş Sağlığı ve Güvenliği'ne Ziyaretleri

[Haber Tarihi : 16-Oca-2024]

Odağımız İnsan - Vision Zero

[Haber Tarihi : 12-Oca-2024]

Uluslararası Konferans ve Sergi İnşaat Güvenliği ve Sağlığı Odağımız İnsan – Vizyon Sıfır'a Katılın Konferans Daveti

[Haber Tarihi : 09-Oca-2024]

Basımevi Müdürlüğü Çalışanlarına Kimyasallarla İlgili Farkındalık Eğitimi Verildi.

[Haber Tarihi : 20-Ara-2023]

Büyükşehir Belediyesi  Yöneticilerine İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili Neden Güvenli Yönetmeliyiz Eğitimi

Büyükşehir Belediyesi Yöneticilerine İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili Neden Güvenli Yönetmeliyiz Eğitimi

[Haber Tarihi : 18-Ara-2023]

Uluslararası Konferans ve Sergi İnşaat Güvenliği ve Sağlığı Odağımız İnsan – Vizyon Sıfır ‘’ konulu Kongrenin Uluslararası Kongre Yürütme Kurulu üçüncü Toplantısıo

[Haber Tarihi : 24-Kas-2023]

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ’NDE GÖREVE YENİ BAŞLAMIŞ OLAN PERSONELLERİMİZE İŞE BAŞLAMA EĞİTİMLERİ VERİLDİ.

[Haber Tarihi : 27-Eki-2023]

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ' NDE GÖREVE YENİ BAŞLAMIŞ OLAN PERSONELLERİMİZE İŞE BAŞLAMA EĞİTİMLERİ VERİLMEYE DEVAM ETMEKTEDİR.

[Haber Tarihi : 31-Tem-2023]

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ' NDE GÖREVE YENİ BAŞLAMIŞ OLAN PERSONELLERİMİZE İŞE BAŞLAMA VE ORYANTASYON EĞİTİMİ VERİLDİ.

[Haber Tarihi : 14-Haz-2023]

2 YIL BİRLİKTE ÇALIŞTIĞIMIZ ASİSTAN ÖĞRENCİLERİMİZİ MEZUN ETTİK.

[Haber Tarihi : 14-Haz-2023]

BUÜ Projesine Kalite Ödülü

[Haber Tarihi : 24-Mar-2023]

Uludağ Arama Kurtarma Takımı’nın Organizasyonun Sağlanması İçin Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

[Haber Tarihi : 14-Mar-2023]

ARAMA KURTARMA EĞİTİMLERİ PLANLAMA TOPLANTISI

[Haber Tarihi : 17-Oca-2023]

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ VE TÜRK KIZILAYI İLE BİRLİKTE İLK YARDIM EĞİTİMLERİ VERİLMEYE BAŞLANDI

[Haber Tarihi : 09-Oca-2023]

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ'NDE GÖREVE YENİ BAŞLAYAN PERSONELLERİMİZE İŞE BAŞLAMA EĞİTİMİ VERİLDİ.

[Haber Tarihi : 30-Ara-2022]

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KOORDİNATÖRLÜĞÜNDEN

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KOORDİNATÖRLÜĞÜNDEN "ELLER HAYAT KURTARIR." SEMİNERİ

[Haber Tarihi : 27-Ara-2022]

RİSK DEĞERLENDİRME BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR.

[Haber Tarihi : 27-Ara-2022]

EĞİTİM FAKÜLTESİ İLE RİSK DEĞERLENDİRME VE MALİYET ANALİZLERİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

[Haber Tarihi : 13-Ara-2022]

Güvenli İnşaat için Bilinçli Kadro Projesi desteğinizi bekliyor.

[Haber Tarihi : 25-Kas-2022]

RİSK DEĞERLENDİRME BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR.

[Haber Tarihi : 22-Kas-2022]

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERİTESİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ İESP SOP FUARINDA ÜNİVERSİTEMİZİ TEMSİL ETTİ.

[Haber Tarihi : 18-Kas-2022]

Anasayfaya Dön