Bölümümüz Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Ali Mardani Aghabaglou’nun Alt Yapı Projesi Kabul Olmuştur

Bursa Uludağ Üniversitesi Bilimsel Araştirma Projeleri Birimi-Altyapi Projeleri kapsamında ''FAY-2021-579 nolu “İnşaat Uygulamaları için 3D Beton Yazıcı Kullanılarak Üretilen Beton Karışımlarının Optimum Özelliklerinin Belirlenmesi” başlıklı projesi desteklenen Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyemiz Doç. Dr. Ali Mardani Aghabaglou'yu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz!

Bu çalışmanın amacı, inşaat uygulamaları ve özellikle beton teknolojisine yenilik ve hız kazandırmak için 3D prototip (pilot) tipi bir beton yazıcı kurulumu, 3D yazıcıda kullanılmak üzere farklı özelliklere sahip beton karışımlarının hazırlanması ve bu tip betonların performansa dayalı laboratuvar testlerinin geliştirilmesidir. Üç yıl sürecek olan bu proje Dokuz Eylül Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Çağlar Yalçınkaya ve Balıkesir Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Altuğ Yavaş ile birlikte gerçekleştirilecektir. Projede 2 doktora öğrencisi bursiyer olarak görev alacaktır.

Haber Tarihi : [21-Eki-2021]

Haber Görüntüleme : [2.165]