2022-2023 Bahar Yarıyılı Yüksek Lisans Seminer Dersi Sunumları hakkında

Seminer sunumlarının 17 Nisan 2023 - 09 Haziran 2023 tarihleri arasında planlanarak Seminer sunumunun ekran görüntüsünün ve Seminere ait metinlerin ppt veya pdf formatında CD veya USB içerisine yüklenerek dönem sonlarında CD veya USB'lerin toplu olarak Enstitümüze gönderilmesi gerekmektedir.

Seminer başarı durumlarının danışman öğretim üyeleri tarafından (G,K,D) otomasyona zamanında girilerek otomasyonun "raporlar" menüsünden alınan seminer sınav sonuç listelerinin imzalı halinin dönem sonlarında toplu olarak UDOS üzerinden Enstitümüze gönderilmesi gerekmektedir.

Bu dönem Seminer dersi alan yüksek lisans öğrencilerinin acilen danışmanlarıyla görüşerek en geç 10 Nisan 2023 tarihine kadar danışmanlara email ile gönderilen excel formatındaki Seminer Programı"nın birlikte doldurulması gerekmektedir.

Yüksek lisans öğrencilerimize önemle duyurulur.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [07-Nis-2023 12:53]