DEPREMDEN ETKİLENEN ÖĞRENCİLER İÇİN TUBİTAK BURS İMKANI

Yaşanan deprem felaketinden dolayı tüm ülkemizin başı sağolsun.

Depremde oluşan yaralarımızı bir nebze hafifletmek adına
TÜBİTAK tarafından başlatılan "BİÇABA - Birlikte Çalışıp Birlikte Başaracağız Programı" kapsamında deprem bölgesinde öğrenci olan, depremden doğrudan etkilenen diğer illerde eğitimi devam eden ve/veya bu bölgede ikamet eden Lisans, Yüksek Lisans, Doktora ve Doktora sonrası araştırmacılar mevcut projelerde bursiyer olarak dahil edebilecektir.

Bu doğrultuda, bölümümüzün öğretim üyelerinden Doç. Dr. Ali MARDANİ hocamızın yürütücüsü olduğu 222M245 nolu "Su Azaltici Özelliğe Sahip, Verimli Ve Puzolanli Bağlayıcı Sistemler İle Uyumlu Öğütme Kolaylaştırıcı Katkı Geliştirilmesi" başlıklı TÜBİTAK 1001 projesi kapsamında Lisans, Yüksek Lisans, Doktora ve Doktora sonrası araştırmacı bursiyer olarak görevlendirilecektir. Burs süreleri aşağıda belirtilmiştir. İlgili arkadaşlar detaylara aşağıdaki linkten ulaşabilir.

Lisans öğrencilerine en fazla 6 ay
Yüksek lisans (tezli) öğrencilerine en fazla 12 ay