Tübitak 2209 A ve B projelerine başvuru yapmak isteyen öğrencilerin dikkatine

Sevgili öğrenciler,

2209 A ve B projelerine başvuru yapmak isteyen öğrencilerin 08.06.2022 tarihine kadar Araş. Gör Öznur Biricik'e Doç Dr. Ali Mardani'yi CC'leyerek mail göndermesi gerekmektedir. Bu projelerden burs verilmemektedir. Kırtasiye ihtiyaçlarınız temin edilebilir ve özgeçmişinize Tübitak projesinde yer almış olduğunuzu ekleyebilirsiniz. Başvuru sonuçlarının açıklanması, deneylere başlanması göz önüne alındığında başvuracak öğrencilerin en az 2023 Haziran ayında mezun olması gerekmektedir. Haftada 1-2 gün günde 2-3 saat arasında laboratuvara gelmeniz ve verilen araştırma/deney görevlerini yerine getirmeniz beklenmektedir.

Mailde ad soyad sınıf, tahmini mezuniyet tarihinizi, malzeme ile ilgili hangi dersleri aldığınızı ve neden laboratuvarda görev almak istediğinizi yazmalısınız.

Ayrıntılı bilgi için: https://www.tubitak.gov.tr/tr/burslar/lisans/burs-programlari/icerik-2209-a-universite-ogrencileri-arastirma-projeleri-destekleme-programi

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [06-Haz-2022 08:04]