Yaz Öğretimi Uygulamaları ve Açılacak Dersler (2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı)

Yaz Öğretimi Uygulamaları ve Açılacak Dersler (2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı) Duyurusu İçin Tıklayınız

Yüksekokulumuz bünyesinde 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Öğretiminde ders açılmayacaktır.

**(Teknik Bilimler MYO-Sosyal Bilimler MYO) açılan dersler Ders Alma ekranınızda yer alacaktır, dersleri kontrol ederek ders alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Teknik Bilimler MYO-Sosyal Bilimler MYO dışındaki farklı bir Yüksekokuldan ders alacaksanız Öğrenci İşlerine alacağınız dersi bildirerek dersin Ders Alma ekranına eklenmesini sağlamak için imyogis@uludag.edu.tr adresine mail atınız.

Diğer Üniversitelerde ders almak istiyorsanız, duyuruda yer alan dilekçe ile Yüksekokulumuza başvuru yapmanız gerekmektedir.

Yaz Öğretimine ait duyuru Yüksekokulumuz ana sayfasında yayınlanmıştır.

Üniversitemiz bünyesinde açılan dersler yüz yüze yapılacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [21-Haz-2022 10:24]