2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Zorunlu Yaz Stajı Başvuruları

T.C.

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

İNEGÖL MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

2020–2021 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI YÜKSEKOKULUMUZ PROGRAMLARI   ÖĞRENCİLERİNİN ZORUNLU YAZ STAJI BAŞVURULARI

STAJ BAŞVURU EVRAKLARI

(Staj yapacağı işyerinden ücret alacaklar bu formu işyerlerine onaylatarak ve maaş dekontunun aslı staj bitim tarihinden sonra tarafımıza posta yada elden teslim edilecektir. )

Staj yapacak öğrencilerin yukarıda belirtilen evrakları bilgisayar ortamında doldurarak imyosgk@uludag.edu.tr adresine staj yapacakları tarihten en az  10 gün önce göndermeleri gerekmektedir.

Belirtilen mail adresi dışında, başka mail adreslerine yapılan başvurular, adınıza  kayıtlı mail adresleri dışında farklı mail adreslerinden yapılan başvurular ve toplu gönderilmeyen ayrı ayrı gönderilen evraklar dikkate alınmayacak ve işlem yapılmayacaktır.

İş kazası raporları aynı gün içerisinde tarafımıza bildirilmesi gerekmektedir.

İletişim bilgileri özellikle cep tel. kişiye ait olan numaralar  doğru  bir  şekilde evraklarda beyan  edilecektir.

Staj yapacak öğrenciler aynı zamanda Yaz Öğretiminde ders alabilirler.

Sosyal Güvenlik Kurumu sistemi üzerinden düzenlenen işe giriş bildirgeleri düzenlendikten sonra herhangi bir tarih değişikliği sistemsel olarak yapılmayacaktır.

İşe giriş bildirge örneklerini E –DEVLET üzerinden alınacaktır.

STAJ DOSYASI EVRAKLARI

1. FR 1.2.3_02         İşyerinde Devam Durumunu Gösterir Çizelge