E-Sınavlara Teknik Aksaklık Nedeniyle Giremeyip Mazeret Sınavı Talep Edecek Öğrencilerin Yapması Gereken İşlemler
  1. UKEY Sisteminden kaynaklı teknik aksaklık yaşandığına dair ispat niteliğindeki ekran görüntüsü saat tarih görülecek şekilde alınmalıdır.
  2. Alınan ekran görüntüsü ile birlikte Mazeret Dilekçesi doldurulup sınav süresinin bitiminden sonraki ilk 5 dakika içerisinde imyogis@uludag.edu.tr adresine e-posta yoluyla gönderilmelidir.
  3. Başvuru için öğrenci eposta adresi kullanılması zorunludur. (öğrencino@ogr.uludag.edu.tr)
  4. Mazeret sınavı tarihleri ve mazeret sınavına katılmaya hak kazanan öğrenciler, ara sınavların bitiminden sonra yüksekokulumuzun web sayfasından ilan edilecektir.

Bireysel düzeyde yaşanan teknik aksaklıklar sebebiyle mazeret sınav hakkı tanınmayacaktır. Bu nedenle öğrencilerimizin sınav öncesinde gerekli önlemleri almalarını önemle rica ederiz. (Telefon, bilgisayar, tablet vb. farklı cihazların olası bağlantı sorunları için hazır olması,  güvenli bir internet bağlantısı için kablo ve Wi-Fi alternatiflerinin bulunduğu ortamların tercih edilmesi, elektrik kesintisi için gerekli tedbirlerin alınması vb.)

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [16-Nis-2021 12:16]