Yaz Okulu Vize E-Sınavlarına Teknik Aksaklık Nedeniyle Giremeyip Mazeret Sınavı Talep Edecek Öğrencilerin Yapması Gereken İşlemler

1.      Sınav esnasında yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle sınavına devam edemeyen  ve mazeret sınav hakkı talebinde bulunacak olan öğrenciler, sınav bitiş süresini izleyen 5 dakika içerisinde mazeret sınav hakkı başvurusunda kullanılmak üzere mutlaka bu durumu kanıtlayacak bir ekran görüntüsü almalı ve  imyogis@uludag.edu.tr e-posta adresine, öğrenci numaralarından oluşan  (öğrencino@ogr.uludag.edu.trogr.uludag.edu.tr uzantılı e-posta adreslerinden mazeret talep dilekçesi ile birlikte göndermelidir.

2.      Ekran görüntüsü alınması sürecinde Android işletim sistemi olan telefonları kullanan öğrenciler, NOTLAR uygulamasını kullanarak ekran görüntüsü almalı ve bu dosyayı iletmelidir. Iphone kullanıcıları, fotoğraf çektikten sonra çekilen fotoğrafın ekran görüntüsünü alıp bu dosyayı iletmelidir. Göndermiş olduğunuz fotoğrafta herhangi bir düzenleme yapılmamış ve saat görünecek şekilde olmalıdır. 

3.       Şahsi mail adreslerinden yapılacak olan mazeret sınav talep başvuruları işleme alınmayacaktır. (öğrencino@ogr.uludag.edu.tr) e-posta adresinden yapılan başvurular geçerli olacaktır.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [21-Ağu-2020 09:40]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [21-Ağu-2020 09:41]

Duyuru Görüntüleme : [807]