DR. ÖĞR. ÜYESİ FİKRİ PALA EMEKLİLİK TÖRENİ
 DR. ÖĞR. ÜYESİ FİKRİ PALA EMEKLİLİK TÖRENİ

          Fakültemizde 44 yıl görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Fikri PALA, Erhan Kotar Salonunda gerçekleşen bir tören ile emekli oldu. Törene BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun YILMAZ , Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya ARI, Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Kadir Yasin ERYİĞİT, dekan yardımcılarımız Prof. Dr. Ozan BAŞKOL ve Prof. Dr. Sevda  GÜRSAKAL ile akademik ve idari personeli katıldı.

       Dr. Öğr. Üyesi Fikri PALA 1956 yılında Van'da dünyaya gelmiştir. 1977  yılında Bursa İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Muhasebe-Vergi Bölümü lisans programından mezun olmuştur. 1979 yılında Bursa İktisadi ve Ticari İlimler Akademisinde Araştırma Görevlisi olarak göreve başlamıştır. 1980 yılında yüksek lisansdan mezun olup, 1982 yılında araştırma görevlisi olarak İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde göreve başlamıştır. 1986 yılında doktora programından mezun olarak öğretim görevlisi ünvanı almıştır. 1988 yılında ise yardımcı doçent ünvanını almıştır.

       Dr. Öğr. Üyesi Fikri PALA’nın çeşitli dergilerde yayımlanmış makaleleri, verdiği seminerler, konferanslar ve katıldığı sempozyumları bulunmaktadır.

      Dr. Öğr. Üyesi Fikri PALA rektör danışmanlığı ve satın alma komisyon başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [28-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [1.361]