BUÜ’nün AB proje başarısı devam ediyor

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aylin Poroy Arsoy, Doç. Dr. Yasemin Ertan, Doç. Dr. Elif Yücel, Doktor Öğretim Üyesi Alp Aytaç, Araştırma Görevlisi Burak Meydancı, Strateji Geliştirme Daire Başkanı ve Maliye Bölümü doktora öğrencisi Kamuran Üstün’ün görev aldığı “Sustainable Development Strategies for Higher Education Institutions” başlıklı proje Erasmus+ Programı Ana Eylem 2 İşbirliği İçin Ortaklıklar 2022 Yılı Yüksek Öğrenimde İşbirliği Ortaklıkları kapsamında 400.000 Euro bütçe ile Almanya Ulusal Ajansı tarafından desteklenmeye değer bulundu.

BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz’un onayı, desteği ve Uluslararası Akademik İlişkiler Koordinatörlüğü’nün (UAİK) bilgisi dahilinde yürütülen proje, Almanya Westphalian Üniversitesi tarafından koordine edilmekte olup, Bursa Uludağ Üniversitesi, Letterkenny Institute of Technology (İrlanda), European E-learning Institute (Danimarka), Institut Mines Telecom Business School (Fransa) ve Momentum Marketing Services (İrlanda) da ortak olarak görev alacak.

Haber Tarihi : [09-Ağu-2022]

Haber Görüntüleme : [1.845]