İİBF’den AB PROJE BAŞARISI

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) akademisyenlerinin de içerisinde yer aldığı Avrupa Birliği projesi, Türk Ulusal Ajansı’ndan destek almaya hak kazandı.

İİBF İşletme Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Aylin Poroy Arsoy, Doç. Dr. Yasemin Ertan, Doç. Dr. Elif Yücel, Araştırma Görevlisi Burak Meydancı, Strateji Geliştirme Daire Başkanı ve Maliye Bölümü doktora öğrencisi Kamuran Üstün, Karacabey Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlisi Dr. Tuba Bora Kılınçarslan’ın görev aldığı ‘Gender Diversity On Corporate Boards: A Road To Sustainability’ başlıklı proje Erasmus+ Programı Ana Eylem 2 işbirliği İçin Ortaklıklar 2021 Yılı Yetişkin Eğitiminde İşbirliği Ortaklıkları kapsamında Türk Ulusal Ajansı tarafından desteklenmeye değer bulundu.

Projenin koordinatörlüğünü Dokuz Eylül Üniversitesi üstlenirken, Unıversıdad De Leon (İspanya), Vilniaus Gedimino Technikos Universitetas (Litvanya), Odisee (Belçika), R.P. de With Beheer b.v. (Hollanda) ortak olarak görev alacak.

Proje kapsamında şirket yönetim kurullarında “cinsiyet eşitliği ve kadının sesini” destekleyecek mekanizmalar oluşturulacak. Projenin bölgede faaliyet gösteren şirketlere yaygınlaştırılmasında BUÜ Teknoloji Transfer Ofisi ile iş birliği yapılacak.

Haber Tarihi : [23-Ara-2021]

Haber Görüntüleme : [2.823]