2022-2023 GÜZ YARIYILI ARA SINAV PROGRAMI (GÜNCEL-19.11.2022)

2022-2023 GÜZ YARIYILI ARA SINAV (VİZE) PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ. (GÜNCEL 19.11.2022)

SINAV KURALLARI İÇİN TIKLAYINIZ. (SINAV KURALLARINA UYMAYAN ÖĞRENCİLERİN SINAVLARI GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.)

NOT: SINAV PROGRAMINDA OLABİLECEK ZORUNLU DEĞİŞKLİKLER İÇİN SINAV PROGRAMININ GÜNCEL HALİNİ  18 KASIM 2022 CUMA GÜNÜ KONTROL EDİNİZ.

GÜZ YARIYILI ARA SINAVI İÇİN MAZERET SINAVI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

MAZERET BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ  (NOT: Çakışma sebebiyle mazeret başvurusu mazeretiibf@uludag.edu.tr mail adresine; Sağlık sorunu ve diğer yasal gerekçelerle yapılacak başvurular A Blok Danışama ya yapılacaktır)

MAZERET SINAVINA BAŞVURU KOŞULLARI

Sınav çakışması olan öğrenciler web sitesinden indirecekleri mazeret sınavı başvuru dilekçesi ile birlikte sınav programında çakışan derlerini işaretleyerek  mazeretiibf@uludag.edu.tr adresine mail atmalıdırlar.

Fakültemizden ders alan diğer fakülte öğrencileri ders çakışması durumunda fakültemizden aldığı dersin mazeretine katılmak istiyorsa, kendi fakültesindeki sınav programının linkini mail adresine eklemelidir.

Başvuru için son tarih 18 Kasım 2022 Cuma'dır.

Çakışma dışı mazeretlerle başvuruda bulunacak Öğrencilerin en geç 21 Kasım 2022 Pazartesi  gününe kadar  mazeretlerini belirten evrakları  ABlok Danışma Bürosuna vermeleri gerekmektedir.

Yasal süre içerisinde verilmeyen dilekçeler kesinlikle kabul edilmeyecektir. Sadece şahsen başvuru yapan ve evraklarının aslını teslim eden öğrencilerin durumu karara bağlanacak; mail ya da posta yoluyla yapılan başvurlar kabul edilmeyecektir.

MAZERET SINAVI BAŞVURU KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ  30 KASIM ÇARŞAMBA GÜNÜ WEB SİTESİNDE İLAN EDİLECEKTİR.

Mazeret Sınavı Tarihi: 1-2 Aralık 2022

Mazret Sınavının kesin gün ve saati ile yeri dersin öğretim üyesi tarafından belirlenecektir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [07-Kas-2022 10:15]