YAZ ÖĞRETİMİ ARA SINAV (VİZE) PROGRAMI

YAZ ÖĞRETİMİ ARA SINAV (VİZE) PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.

NOT: SINAV PROGRAMINDA OLABİLECEK ZORUNLU DEĞİŞKLİKLER İÇİN SINAV PROGRAMININ GÜNCEL HALİNİ  15 AĞUSTOS 2022 PAZARTESİ GÜNÜ KONTROL EDİNİZ. 

MAZERET BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

YAZ ÖĞRETİMİ MAZERET SINAVI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

 Mazeret sınavına başvuru koşulları:

Sınav çakışması olan öğrenciler web sitesinden indirecekleri mazeret sınavı başvuru dilekçesi doldurarak A Blok Danışmaya bırakmalıdırlar. Öğrenciler başvuru dilekçelerine fakülte web sayfasından indirdikleri ve üzerine çakışan derslerini işaretledikleri sınav programını da eklemelidirler. Sadece dilekçe ile başvuru yapan öğrencilerin durumu karara bağlanacak mail ya da posta yoluyla başvuru kabul edilmeyecektir.

Fakültemizden ders alan diğer fakülte öğrencileri ders çakışması durumunda fakültemizden aldığı dersin mazeretine katılmak istiyorsa, kendi fakültesindeki sınav programını talep edip, ıslak imzalı ve onaylı haliyle Fakültemizin A Blok Danışma Bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru için son tarih 15 Ağustos 2022 Pazartesi’dir.  

Öğrenciler başvuru için gerekli belgeleri 15 Ağustos Pazartesi günü Mesai bitimine kadar A Blok Danışma Bürosuna teslim edebileceklerdir.

Çakışma dışı mazeretlerle başvuruda bulunacak Öğrencilerin en geç 23 Ağustos 2022 Salı gününe kadar  mazeretlerini belirten evrakları A Blok Danışma Bürosuna vermeleri gerekmektedir. Yasal süre içerisinde verilmeyen dilekçeler kesinlikle kabul edilmeyecektir.

MAZERET SINAVI BAŞVURU KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ 24 AĞUSTOS ÇARŞAMBA GÜNÜ WEB SİTESİNDE İLAN EDİLECEKTİR.

Başvurusu kabul edilen öğrenciler öğretim üyesi ile iletişime geçerek sınav tarihi hakkında bilgi alabilirler.

 

                  Dekanlık  

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [08-Ağu-2022 09:45]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [16-Ağu-2022 07:55]

Duyuru Görüntüleme : [10.423]