Gemlik Belediye Başkanı Sayın Şükrü DEVİREN, 7 Mayıs 2024 Salı günü Fakültemizi ziyaret etti.

İadei ziyaret kapsamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Sayın Arzu KARATAŞ ile Sayın Durmuş USLU ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yasemin KURTOĞLU da hazır bulundu. Nazik ziyaret ile Gemlik Belediyesi’nin Fakültemize ve öğrencilerimize verdiği destekler için Başkan DEVİREN’e teşekkür eden Dekan Prof. Dr. Halit AKER, Başkan ve beraberindeki heyete Fakülte hakkında bilgiler verdi. Hukuk Fakültesi ile Gemlik Asım KOCABIYIK MYO’nun içinde bulunduğu BUÜ Gemlik Suniğpek Yerleşkesi’nde incelemelerin de yapıldığı ziyarette, öğrencilerin Yerleşke’deki yaşamlarını iyileştirmeye yönelik konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret, Gemlik Belediyesi’nin önemli katkıları ile inşası tamamlanarak Üniversitemize devredilen “Öğrenci Yaşam Merkezinin” incelenmesi ile son buldu.

Haber Tarihi : [09-May-2024]

Haber Görüntüleme : [356]