2016-2017 Döneminde Başvuru Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

BAŞVURUDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Mevlana Değişim Programı Kapsamında yapılacak olan 2016-2017 öğretim yılı Öğrenci değişimleri için başvurular, 23-29 Şubat 2016 tarih aralığında (29 Şubat 2016 Pazartesi dahil) hafta içi 09.00-11.00;14.00-16.00 saatleri arasında U.Ü Rektörlük Binası Uluslararası İlişkiler Ofisi Mevlana Kurum Koordinatölüğü'nden alınacaktır. ( BAŞVURULAR, 01.03.2016 TARİHİNDEN İTİBAREN ULUSLARARASI OFİSİ ÖĞRENCİ DANIŞMANLIK SAATLERİ  İÇİNDE YAPILABİLECEKTİR.)

Mevlana Değişim Programına başvurmak isteyen öğrencilerimizin şahsen başvuru yapması gerekmektedir.

Programa Başvuracak Öğrencilerimiz İçin Başvuru Belgeleri ve Diğer Önemli Hususlar

1- Aday Öğrenci Başvuru Formu  (Formu bilgisayar ortamında doldurup, renkli çıktısını alınız ve lütfen fotoğraf alanına fotoğraf YAPIŞTIRMAYINIZ!) Aday Öğrenci Başvuru Formu ile başvuru yapacak öğrencilerin Bölüm Başkanlığından MUTLAKA onay alması gerekmektedir. Onaysız olan başvuru formları değerlendirmeye alınmayacaktır.

2- İki adet vesikalık fotoğraf

3- Transkript (En son bitirdiğiniz yarıyıl değerlendirmesini içeren güncel transkript kabul edilecektir.) Detaylı bilgi için; Kimler Başvuru Yapabilir?

4- Nüfus cüzdanı fotokopisi

5- Yabancı dil belgesi (son iki yıl içinde alınmış, tercih edilen Üniversitenin/Üniversitelerin öğrenim diline ait, YDS veya TOEFL-IBT belgesi)

6-Yabancı Dil Belgesi olmayan öğrencilerin, UKEY üzerinden duyurusu yapılmış olan yabancı dil sınavına girmesi zorunludur.

Not 1- Yabancı Dil Yeterlilik düzeyi 50’dir (Toefl iBT için 60 ).  Yabancı dil düzeyi 50'nin altında olan öğrencilerin başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Not 2- Başvurulara esas olan ptorokoller için lütfen "Güncel Protokoller" bölünü kontrol ediniz.

YABANCI DİL SINAVI BAŞVURULARI

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMINA BAŞVURMAK İSTEYEN ANCAK DİL PUANI OLMAYAN ÖĞRENCİLER  BU SINAVA MUTLAKA GİRMELİDİRLER.

Mevlana Değişim Programı için Yabancı Dil Puanı eksik olan öğrenciler; 2016 I. ERASMUS YABANCI DİL SINAVI için UKEY'de hazırlanan yönergeyi dikkate alarak ONLINE BAŞVURULARINI TAMAMLADIKTAN sonra yabancı dil sınavına girebilirler.

YABANCI DİL SINAVI BAŞVURULARI 17 ŞUBAT 2016 TARİHİNDE SONA ERECEKTİR.

YABANCI DİL SINAVI 25 ŞUBAT 2016 TARİHİNDE YAPILACAKTIR.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [15-Şub-2016]