Doç. Dr. Ahmet SEVİMLİ Kocaeli Barosu'nun konuğu oldu.
 Doç. Dr. Ahmet SEVİMLİ Kocaeli Barosu'nun konuğu oldu.

Kocaeli Barosu tarafından düzenlenen Çalışma Yaşamının Güncel Sorunları toplantılarının on birincisi bu yıl 27 Nisan’da Kocaeli Ticaret Odası Meclis Salonunda yapıldı. Toplantının ilk oturumundaki davetli konuşmacılardan biri de Fakültemiz öğretim üyesi Doç. Dr. K. Ahmet Sevimli idi.

Yargıtay 9. Hukuk Dairesi Başkanı Doç. Dr. Seracettin Göktaş'ın başkanlığını yaptığı “İşçinin Kişilik Değerlerine Saldırının Bir Türü: Psikolojik Taciz (Mobbing)” başlıklı oturumda Doç. Dr. K. Ahmet Sevimli ile birlikte Yargıtay 9. Hukuk Dairesi tetkik hâkimi Dr. İlkay Tüysüzoğlu da yer aldı.

Yargıtay 10. Hukuk Dairesi üyesi Ali İnceman’ın başkanlığını yaptığı “Kurumun Sağlık Hizmeti Sağlama Yükümlülüğü ve Sınırları” başlıklı ikinci toplantının davetli konuşmacıları ise Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nurşen Caniklioğlu ve Yargıtay 10. Hukuk Dairesi tetkik hâkimi Özgür Kılınçoğlu idi.

 Yüksek Yargının başkan ve üyeleri, yargıçlar, akademisyenler ve İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku alalında çalışan avukatların katılımıyla gerçekleşen toplantının video kaydına Kocaeli Barosu sitesinden ve Baronun Youtube kanalından ulaşılabilir.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [02-May-2024]

Haber Görüntüleme : [460]