Arasınav Mazeretleri Hakkında Duyuru (07.11.2023)

ÖNEMLİ DUYURU

BUÜ Eğitim Öğretim Yönetmeliğinin 30. maddesi uyarınca “Öğrencinin, tam teşekküllü bir sağlık kurumu/kuruluşu tarafından düzenlenen sağlık kurulu raporu ile belgelediği sağlık sorunu veya Türkiye’yi, Üniversiteyi veya kayıtlı olduğu birimi temsil etmek üzere ilgili kurul kararı ile görevlendirilmesi ya da yakalama, gözaltı, tutuklama gibi adlî bir işleme muhatap olması veya ev, iş yahut trafik kazasına uğraması ya da bir yakınının vefatı veya öngörülemeyen ağır sağlık sorunu gibi haklı ve geçerli diğer bir nedenle ara sınava katılamamış olması, mazeret olarak kabul edilebilir”.

Bu nedenle tek hekim tarafından imzalanmış sağlık raporlarına dayanılarak ya da yukarıda sayılanlar haller dışında mazeret sınavı hakkı tanınmayacaktır.

Dekanlık

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular