Seçimlik Derslerin Final Sınavlarına Çakışma Nedeniyle Giremeyenlere Mazeret Tanınması Hakkında

Seçimlik derslerin final sınavlarına sınavların çakışması (kendi fakültemizdeki sınav çakışmaları, Yandal veya Çift anadal öğrencilerinin diğer fakülte bünyesindeki sınavlarıyla bizim fakültedeki sınavlarının çakışması) sebebiyle giremeyen öğrencilerin buna ilişkin belgelerini en geç 23.01.2023 pazartesi günü mesai saati bitimine kadar Fakültemiz öğrenci işlerine ekteki dilekçeyle (çakışmayı gösterir belge ile birlikte) teslim etmeleri gerekmektedir.  Bu kapsamdaki mazeret Sınavları 26-27 Ocak tarihlerinde yapılacaktır. Program bilahare ilan edilecektir.

Mazeret Sınavı Talep Formu için Tıklayınız.

Dekanlık

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular