DÖNEMLİK SİSTEME TABİ ÖĞRENCİLER VE SEÇİMLİK DERSLER İÇİN(04.01.2021)

FİNAL MAZERET SINAVI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

DÖNEMLİK SİSTEME TABİ ÖĞRENCİLER VE SEÇİMLİK DERSLER İÇİN

 

*2020-2021 Eğitim-Öğretim Güz Dönemi Final Sınavlarına Dair Mazeret Sınavları ve sınav programı Dekanlığımız tarafından programlanıp daha sonra duyurulacaktır.

*Mazeret Sınavları 29 Ocak-01 Şubat 2021 tarihlerinde yapılacaktır.

*Final Mazeret sınavı koşulları aşağıda belirtilmektedir. 

*Bireysel düzeyde yaşanan teknik aksaklıklar  sebebiyle mazeret sınav hakkı  tanınmayacaktır. Bu nedenle öğrencilerimizin sınav öncesinde gerekli önlemleri almalarını önemle rica ederiz. (telefon, bilgisayar, tablet vb. farklı cihazların olası bağlantı sorunları için hazır olması,  güvenli bir internet bağlantısı için kablo ve wifi alternatiflerinin bulunduğu ortamların terch edilmesi, elektirik kesintisi için gerekli tedbirlerin alınması vb.)

*Öğrencilerin sistemden kaynaklanan teknik aksaklık bildirimleri için sınavın bitimini takip eden ilk beş dakika içinde sistemsel hatayı kanıtlayıcı ekran görüntüsü ile birlikte Teknik Aksaklık Nedeniyle Mazeret Sınavı Talep Formu doldurarak hukukogis@uludag.edu.tr adresine e-mail atmalıdırlar. Öğrencilerden gelen ekran görüntüleri bilgi işlem daire başkanlığına iletilecek ve kontrolden sonra yönetim kurulu kararı ile teknik aksaklık için mazeret sınav hakkı tanınabilecektir. 

*Mazeret sınavı dilekçeleri evrak kayda girebilmeleri için doldurulduktan sonra imzalanarak taranmak suretiyle, taranmış hali e- mail ile gönderilmelidir. Teknik Aksaklık Nedeniyle Mazeret Sınavı Talep Formu  ilk aşamada zaman kısıtlaması nedeniyle sadece doldurulup (imzasız ve taranmamış olarak), ekran görüntüsü ile e-mail atılabilir. Bununla birlikte evrak kayda girebilmesi için en geç ertesi gün imzalı taranmış hali de ayrıca e-mail ile gönderilmelidir.

*Bir günde, (5/i dersleri-Türk Dili, Yabancı Dil, AİİT hariç) 3 ve üstü dersten sınava girecek öğrenciler ile sınav programında aynı gün ve saatte olmak kaydıyla çakışan dersleri olan öğrenciler mazeret sınavından yararlanabileceklerdir. Bunun için sınav programını Fakültemiz web sitesinden indirip aynı gün olan/çakışan derslerini işaretlemeleri ve bu belgeyi de muhakkak dilekçelerine eklemeleri gerekmektedir. Sadece dilekçe ve ekinde çakışan derslerin işaretlendiği program ile başvuru yapan öğrencilerin durumu karara bağlanacaktır.

 

*Ders Çakışması sebebiyle mazeret sınavı hakkı talebinde bulunacak öğrenciler, en geç 08 Ocak 2021 Cuma  günü mesai bitimine (17:30) Ders Çakışması Nedeniyle Mazeret Sınavı Talep Formu doldurarak hukukogis@uludag.edu.tr  adresine mail atmalıdırlar.

 

* Öğrenciler, hukukogis@uludag.edu.tr  adresine kendi öğrencinumarası@uludag.edu.tr uzantılı e-mail adreslerinden mail atmalıdır. Diğer adreslerden gönderilen e-mailler kabul edilmeyecek, dikkate alınmayacaktır.

 

 * Ders Çakışması Nedeniyle Mazeret Sınavı Talep Formu için Tıklayınız

* Teknik Aksaklık Nedeniyle Mazeret Sınavı Talep Formu için Tıklayınız

 

Dekanlık

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [04-Oca-2021 10:17]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [04-Oca-2021 10:29]

Duyuru Görüntüleme : [1.166]