DİJİTAL ÇAĞDA HEMŞİRELİK SEMPOZYUMU BURSA ŞEHİR HASTANESİ İŞ BİRLİĞİYLE GERÇEKLEŞTİ

Bursa Hemşirelik Sempozyumu, "Dijital Çağda Hemşirelik" temasıyla Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Bursa Şehir Hastanesi, Türk Hemşireler Derneği Bursa Şubesi ve Bursa Uludağ Üniversitesi Hemşirelik Lisans ve Lisansüstü Mezunları Derneği iş birliğiyle Bursa Şehir Hastanesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Sempozyuma, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU, Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurcan ÖZYAZICIOĞLU, Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Neriman AKANSEL, Bursa Şehir Hastanesi yönetim kadrosu, çok sayıda akademisyen, Bursa’nın farklı hastanelerinde görev yapan yaklaşık 150 hemşire ve fakültemizin hemşirelik öğrencileri katıldı.

Sempozyum Başkanı Doç. Dr. Seda Pehlivan, açılış konuşmasında hemşirelik mesleğinin dijital çağdaki teknolojilere entegrasyonunun önemine değindi ve geleceğin hemşirelik uygulamalarını şekillendirmede iş birliğinin ve katkının önemini vurguladı. Sempozyumda, "Kanıta Dayalı Hemşirelik", "Hemşirelikte İnovasyon" ve "Hemşirelikte Teknoloji Kullanımı" başlıklı üç panelde altı farklı konuşmacı sunum yaptı. Etkinlik, Türk Hemşireler Derneği Bursa Şubesi'nin sunumuyla sona erdi.

Haber Tarihi : [26-Haz-2024]

Haber Görüntüleme : [38]