2022-2023 EĞİTİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ DUYURUSU

21 Haziran 2023 Çarşamba günü saat 18:00’de gerçekleştirilecek

fakültemiz mezuniyet töreni hususunda uyulması gereken kurallar ve açıklamalar, sevgili öğrencilerimize aşağıdaki maddelerle önemle duyurulur:

1) Tören yeri; Görükle Kampüsü içindeki KYK yurtlarının yakınındaki atletizm alanıdır. Üniversitemiz Görükle Kampüsüne girdikten sonra "Tören Alanına Gider" tabelaları ile tören yapılacak yere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

(Not: Havanın sağanak tarzı yağmurlu olması durumunda Fen bölümleri için törenimiz; kampüste bulunan Mete Cengiz Kültür Merkezinde aynı günde saat 13:00’te, Sosyal Bölümler için ise saat 16:00’da başlayacaktır. Böyle bir durumda gerekli duyurular bir gün öncesi akşamında veya aynı günün sabahında sizlere web sayfamızdan ve benzeri kanallardan iletilecektir. Duyuru yapılmadığı sürece tüm organizasyon tek oturumda atletizm alanında saat 18:00’dedir.)

 

2) Törene 1000’e yakın öğrenci katılması beklenmektedir. Atletizm alanındaki Tribün kapasitesi 2000 kişi olduğundan her öğrencimizin yanında maksimum 2 misafir getirmesine ve sadece bu misafirlerin tören alanına girmesine izin verilecektir. Aksi halde hareket edilmesi, mezuniyet için gelen bazı öğrenci yakınlarının dışarıda kalmasına ve izdihama yol açacaktır. 

3) Misafirler için sadece tribünlerde yer ayrılmıştır. Tribün önünde bulunan sandalyeler; protokol ve fakültemiz öğretim üyeleri içindir. Tören için kurulan standın arkasında bulunan sandalyeler ise törene katılacak siz öğrencilerimiz için ayrılmıştır. Bu sandalyelerin bulunduğu alana yani sahaya misafirlerin girmesine izin verilmeyecektir. Bu konuda yanınızda gelen misafirlere bilgi vermenizi rica ederiz.

4) Tören için kullanacağınız biniş (cüppe) ve fuları depozito vermek koşuluyla ödünç alabilirsiniz. Biniş, fular ve kepleri; fakültemiz Fen bölümleri giriş katındaki sağ koridorda bulunan Z025-Z026 nolu dersliklerdeki görevlilerden 12-13-14 Haziran günlerinde 10:00-12:00 ve 13:00-15:30 saatleri arasında temin edebilirsiniz.

5) Tören haftası ya da tören günü; biniş,  fular ve kep temini yapılmayacaktır. "Şehir dışındayım, tören günü geleceğim" gibi ifadelerle mazeretleri bulunan öğrencilerimiz; arkadaşları veya yakınları aracılığı ile gerekli temini yukarıda belirtilen tarihlerde yapabilirler.


6) Ödünç alınan biniş ve fuların geri iadesi aynı yerde olacaktır. Bunun için; 22-23 Haziran ve 03 Temmuz tarihleri saat 10:00-12:00 ve 13:00-15:30 arası sizleri bekliyoruz. Bu tarihler dışında geri iade işlemi yapılmayacaktır.

 

7) @ogr.uludag.edu.tr e-posta adresinize gönderilen “Mezuniyet Töreni Anketini” 08 Haziran 2023 Perşembe günü gün sonuna kadar doldurmanız gerekmektedir. Mezun durumda olup e-posta adresine anket formu ulaşmayanlar bölüm sekreterliklerine başvurabilirler.


8) Fakültede ilk üçe giren öğrencilerimiz 15-16 Haziran 2023 tarihlerinde fakülte web sayfamızdan ilan edilecektir ve bu ilan sonucunda derecelerle ilgili bir hata olduğunu düşünenlerin "aakpinar@uludag.edu.tr" adresine en kısa sürede e-posta atarak durumun incelenmesini talep etmeleri gerekmektedir. Törende mezun öğrenciler adına sadece fakülte birincimiz konuşma yapacaktır. Törene katılan her öğrencimize bölümler bazında adı ve soyadı okunarak bölüm öğretim elemanları tarafından bir anı belgesi verilecektir.


Sevgilerle…

Öğrenci İşlerinden Sorumlu Dekan Yardımcısı

Prof. Dr. Atilla AKPINAR

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [01-Haz-2023 11:22]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [13-Haz-2023 08:27]

Duyuru Görüntüleme : [5.727]