HES Kodu İle İlgili Duyuru

Bursa Valiliği İl Sağlık Müdürlüğünden alınan yazı gereği; ilimizde bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşları girişlerinde personel görevlendirilerek 'Hayat Eve Sığar' (HES) mobil uygulaması üzerinden; kurumda çalışan personel ve kuruma gelen tüm öğrenci ile vatandaşların HES kodlarının linkte sunulan talimatlar çerçevesinde sorgulanması, uygulamanın onay verdiği kişilerin kuruluşlara girişlerine izin verilmesi, COVID-19 pandemisini kontrol altında tutabilmek için etkili bir yöntem olarak görülmektedir. Bu sebeple; fakültemize ait binaların tüm giriş kapılarında HES uygulaması hayata geçirilecektir. 21 Eylül 2020 Pazartesi gününden itibaren girişlerde HES kodu uygulaması başlayacaktır.

*Fakültemiz öğrencilerinden ders kaydı için HES kodu istenmeyecektir. HES kodu yalnızca binaya girişler için gereklidir.

HES Kodu ile ilgili ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [20-Eyl-2020 13:30]