Bitki Koruma_2021

Gizem YÖNTEM / Ziraat Fakültesi - Bitki Koruma

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Gizem YÖNTEM, Bazı Üzüm Çeşitlerinin Bağ Mildiyösü (Plasmopara Viticola) Hastalığına Karşı Duyarlılıkları konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Himmet TEZCAN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Tolunay UZUN / Ziraat Fakültesi - Bitki Koruma

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Tolunay UZUN, Kocaeli İlinde Fındık Üretimi Yapan Çiftçiler İle Fındıkta Kullanılan Pestisitler Hakkında Bilinç Düzeyinin Araştırılması konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. İsmail Alper SUSURLUK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Elif Özge DÜZENLİ / Ziraat Fakültesi - Bitki Koruma

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Elif Özge DÜZENLİ, Entomopatojen Nematod Heterorhabditis Bacteriophora HBH Hibrit IRKININ IN VIVO ve IN VITRO Üretim Sonrası Yüksek Sıcaklığa ve Kuraklığa Tolerans Farklılıklarının Araştırılması konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. İ. Alper SUSURLUK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Gizem ÖZBUDAK / Ziraat Fakültesi - Bitki Koruma

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Gizem ÖZBUDAK, Entomopatojen Nematod Heterorhabditis Bacteriophora HBH Hibrit IRKININ IN VIVO ve IN VITRO Üretim Sonrası Üreme Potansiyeli ve Etkinlik Farklılıklarının Araştırılması konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. İsmail Alper SUSURLUK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Elif SADE / Ziraat Fakültesi - Bitki Koruma

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Elif SADE, Yalova İlinde Çeşitli Bitkilerde Saptanan Phytoseiidae Familyasına Ait Avcı Akarlar Üzerine Taksonomik Araştırma konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Nabi Alper KUMRAL danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Emre ŞEN / Ziraat Fakültesi - Bitki Koruma

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Emre ŞEN, Bazı Bitkisel Yağların Bemisia tabaci (Gennadius) (Hemiptera: Aleyrodidae) ve Bazı Önemli Doğal Düşmanlarına Karşı Toksik Etkileri Üzerine Çalışmalar konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Nimet Sema GENÇER danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Ahcen BOUHARI / Ziraat Fakültesi - Bitki Koruma

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Ahcen BOUHARI, Hibrit Entomopatojen Nematod Heterorhabditis Bacterıophora (Hbh) Irkının Bazı Zararlı Böcekler İle Mücadelesinde Yeni Bir Uygulama Yöntemi  konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. İsmail Alper SUSURLUK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Pınar BALTA / Ziraat Fakültesi - Bitki Koruma

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Pınar BALTA, Kuru Meyve Akarı Carpoglyphus Lacyis (L.) (Acari: Carpoglyphidae)’in Mücadelesinde Ozonun Nano Solüsyon Formülasyonun Kullanımı Üzerine Araştırmalar  konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Nabi Alper KUMRAL danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Gizem KESKİN / Ziraat Fakültesi - Bitki Koruma

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Gizem KESKİN, Bazı Mikrobiyal ve Bitkisel Akarisitlerin İki Noktalı Kırmızı Örümcek [Tetranychus Urticae Koch (Acari: Tetranychidae)]’e Laboratuvar Koşullarında Etkinliği Üzerine Araştırmalar  konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Nabi Alper KUMRAL danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [12-Nis-2022 08:37]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [12-Nis-2022 08:37]

İçerik Görüntüleme : [1.113]