Toprak Bilimi ve Bitki Besleme_2021

Büşra ÖZCAN/ Ziraat Fakültesi - Toprak Bilimi ve Bitki Besleme

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Büşra ÖZCAN, Bursa İlinin Arazi Bozulumu ve Zamansal Değişiminin Corine Erozyon Modeli Kullanılarak Belirlenmesi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Ertuğrul AKSOY danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Sümeyra SEÇKİN/ Ziraat Fakültesi - Toprak Bilimi ve Bitki Besleme

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Sümeyra SEÇKİN, Mustafakemalpaşa İlçesinde Armut Yetiştiriciliği Yapılan Bazı Bahçelerin Beslenme Durumlarının Toprak, Bitki ve Meyve Analizleri İle Belirlenmesi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Hakan ÇELİK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Tuncay Gül/ Ziraat Fakültesi - Toprak Bilimi ve Bitki Besleme

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Tuncay Gül, Mustafakemalpaşa Yöresi Kimi Sebze Bahçelerinin Beslenme Durumlarının Toprak, Bitki ve Meyve Analizleri ile Belirlenmesi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Hakan ÇELİK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Ezgi Keskin/ Ziraat Fakültesi - Toprak Bilimi ve Bitki Besleme

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Ezgi Keskin, Yetiştirme Ortamına Artan Miktarda Uygulanan İyot Dozlarının Marul ve Ispanak Bitkilerinin İyot Alımı ve Gelişimi Üzerine Etkileri konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Hakan ÇELİK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Betül Gümüş/ Ziraat Fakültesi - Toprak Bilimi ve Bitki Besleme

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Betül Gümüş, Farklı Bitki Besin Elementi Kompozisyonlarının Su Kültüründe Yetiştirilen Marul Bitkisinin Gelişimi ve Kimi Bitki Besin Elementi İçeriğine Etkisi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Hakan ÇELİK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Serkan Geray/ Ziraat Fakültesi - Toprak Bilimi ve Bitki Besleme

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Serkan Geray, İznik Yöresindeki Kivi Bahçelerinin Beslenme Durumlarının Toprak ve Bitki Analizleri ile Belirlenmesi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Haluk BAŞAR danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Makbule Bayrak/ Ziraat Fakültesi - Toprak Bilimi ve Bitki Besleme

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Makbule Bayrak, Kimi Dış Mekan Süs Bitkilerinin Ağır Metal Alım Yeteneklerinin ve Fitoremediasyonda Kullanım Potansiyellerinin Belirlenmesi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Hakan ÇELİK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [12-Nis-2022 08:05]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [12-Nis-2022 08:05]

İçerik Görüntüleme : [532]