Peyzaj Mimarlığı_2021

Tuğçe Demirhan/ Ziraat Fakültesi - Peyzaj Mimarlığı

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Tuğçe Demirhan, İstanbul İli Sarıyer İlçesi Kısırkaya Mahallesi Kıyı Şeridi ve Yakın Çevresinde Görsel Peyzaj Kalitesinin Rekreasyonel Terchler İle İlişkisinin İncelenmesi konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Zeynep PİRSELİMOĞLU BATMAN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Ebru Gürbüz/ Ziraat Fakültesi - Peyzaj Mimarlığı

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Ebru Gürbüz, Gemlik Körfezi Kuzey Kıyılarının Sürdürülebilir Turizm ve Rekreasyon Değerlendirmesi konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Zeynep PİRSELİMOĞLU BATMAN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Büşra Akgün/ Ziraat Fakültesi - Peyzaj Mimarlığı

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Büşra Akgün, Bursa İli Kent Parklarının Engelliler Tarafından Kullanım Olanaklarının Değerlendirilmesi konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Nilüfer SEYİDOĞLU AKDENİZ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Gizem Küçük/ Ziraat Fakültesi - Peyzaj Mimarlığı

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Gizem Küçük, Bursa İli İznik İlçesi Mevcut Donatı Alanlarının Açık Yeşil Alan Verilerinin Saptanması konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Aysun ÇELİK ÇANGA danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Tuba Akman/ Ziraat Fakültesi - Peyzaj Mimarlığı

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Tuba Akman, Kent İçi Açık ve Yeşil Alanların İnsan Psikolojisi Üzerine Etkileri ve Nöro Mimari Açıdan İncelenmesi: Kocaeli Örneği  konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Aysun ÇELİK ÇANGA danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Burcu Müdük/ Ziraat Fakültesi - Peyzaj Mimarlığı

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Burcu Müdük, Bursa İli Mudanya İlçesi Aktif Yeşil Alanlarının Peyzaj Mimarlığı Açısından Değerlendirilmesi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Murat ZENCİRKIRAN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Esra Özkan/ Ziraat Fakültesi - Peyzaj Mimarlığı

Ziraat Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Esra Özkan, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Peyzaj Bitkilerinin Değerlendirilmesi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Murat ZENCİRKIRAN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [05-Nis-2022 09:22]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [05-Nis-2022 09:22]

İçerik Görüntüleme : [440]