Otomotiv Mühendisliği_2022

Mert CESUR / Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Mert CESUR, Karıştırıcı Tanklarda Isı Transferinin Sayısal ve Deneysel İncelenmesi konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Gökhan SEVİLGEN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

İlkay ERDENİZ / Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz İlkay ERDENİZ, Elektrikli Araçlar İçin İç Haberleşme Ağındaki Bilgilerle Anlık Fiziksel Yük Tabanlı Kalan Mesafe Hesabı konulu Yüksek Lisans tezini Dr. Öğr. Üyesi Barış ERKUŞ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Muhammed Ali ŞAHİN/ Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Muhammed Ali ŞAHİN, Araçlar İçin Can Veri Yolu İzleme Sisteminin Tasarımı konulu Yüksek Lisans tezini Dr. Öğr. Üyesi Barış ERKUŞ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 
 

Şenol ŞEN/ Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Şenol ŞEN, Roll-Form Üretim Yöntemine Uygun Taşıt Emniyet Elemanlarının Tasarım ve Sonlu Elemanlar Analizleri konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Murat YAZICI danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Hakkı ÖZER/ Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Doktora öğrencimiz Hakkı ÖZER, Kendi Kendine İyileşebilen Sandviç Yapıların Balistik Hasar Davranışı ve İyileşme Performansı konulu Doktora tezini Prof. Dr. Murat YAZICI danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Orhan Uras KURTULUŞ/ Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Orhan Uras KURTULUŞ, Roll-Form Üretim Yöntemine Uygun Taşıt Emniyet Elemanlarının Tasarım ve Sonlu Elemanlar Analizleri konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Rukiye ERTAN danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [01-Nis-2022 08:49]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [11-May-2022 11:55]

İçerik Görüntüleme : [829]