Otomotiv Mühendisliği_2020

Emre İsa ALBAK / Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Emre İsa ALBAK, Arka Aksın Yeni YAklaşımlar İle Tasarımının En İyilenmesi konulu Yüksek Lisans tezini Dr. Öğr. Üyesi Erol SOLMAZ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

İ.Kürşad TÜRKOĞLU / Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Doktora öğrencimiz İ.Kürşad TÜRKOĞLU , Sürekli Elyaf Takviyeli ve Piezoelektrik Özellikli Termoplastik Kompozit Borularda İç ve Dış Şok Basıncı Altında Elastik Dalga Yayılımı  konulu Doktora tezini Prof. Dr. Murat YAZICI danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Seçil SANCAK MANTAR  / Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Seçil SANCAK MANTAR , Farklı Şanzıman Tiplerine Göre Araçlarda Performans ve Yakıt Tüketiminin Karşılaştırılması  konulu Yüksek Lisans tezini Dr. Öğretim Üyesi Erol SOLMAZ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

M. Buğrahan CEYHAN / Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz M. Buğrahan CEYHAN, L7 Tipi Elektrikli Bir Aracın Yüksek Şasili Olarak Tasarım, Alternatif Malzeme ve Birleştirme Teknikleri ile Prototip Üretimi konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Murat YAZICI danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Sercan DEVRİM / Mühendislik Fakültesi - Otomotiv Mühendisliği

Mühendislik Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Sercan DEVRİM, Viskozelastik Jel Dolgulu Koruge Çekirdekli Sandviç Plakların Şok Yükü Performansının Sonlu Elemenlar Yöntemi ile İncelenmesi  konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Murat YAZICI danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [01-Nis-2022 07:56]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [01-Nis-2022 08:03]

İçerik Görüntüleme : [471]